PR CUAET
-
Может я слишком много написала конечно :)) но я подавалась в первый день, когда список документов поменяли и включили это письмо в обязательные документы.
-
Поняла, спасибо. А программы воссоединения с украинскими корнями, больше нет? То есть заявки не принимаются?
-
А сколько вы были на проверке?
-
Я маю на увазі для кожного створювати окремий ircc акаунт чи можна з одного подавати?
-
Мені що переписку з вами в особистих викласти прямо сюди ??
-
Дякую
-
То шо можна тут холодильник продати якщо це вас не стосується?
-
Я написала такое
-
Спасибо! Хотелось бы получить побыстрее!
-
Не здраво те що у таких як ви доступ є до вільних слотів а в простих смертних немає
-
Яким методом?? За київським часом ??? Як і для усіх?
-
Подскажите, для портала 2 подходят те же фото, которые мы загружали при подаче или нужны новые? (Мы делали тогда цифровые, поэтому нет штампа с датой), нужны ли для портал 2 штампы, подтверждающие дату создания фото?
-
При тому .. хочете допомагати своїм методом будь ласка але не розумію нащо тут в чаті до людей мати претензії лише за те що вони хочуть зробити собі документи без вашої допомоги
-
Доброго дня. Може хтось вже подавався на пр або має якусь інформацію. Яка позиція має більше шансів на успіх Chef de partie чи Kitchen Supervisor ( Food Service Supervisor) Працюю в ресторані. Підпадають в одну й ту ж групу (teer 2) але нок різний. Не знаю що краще обрати. Над якою позицією працювати. Можуть офіційно надати чи одну,чи іншу.
-
Навіщо його прикріпляти? Відповідаєте Так, і прикріпляєте свій мед екзамен
-
Дякую)
-
Доброго дня. Може хтось вже подавався на пр або має якусь інформацію. Яка позиція має більше шансів на успіх Chef de partie чи Kitchen Supervisor ( Food Service Supervisor) Працюю в ресторані. Підпадають в одну й ту ж групу (teer 2) але нок різний. Не знаю що краще обрати. Над якою позицією працювати. Можуть офіційно надати чи одну,чи іншу.
-
Нова система попрацювала недовго, 18 та 19 вже було пусто, тому що помагали спочатку розгрібали по своїй схемі і людям нічого не лишилося як придумати свою
-
Ви були раді,
-
Якщо у вас є родичі в Канаді, наразі як і раніше відкрита програма сімейного спонсорства. За нею в цю гілку: t.me/prcuaet/449715
12 Jan 2024, 17:45
414701/474652
19 days ago