PR CUAET
-
КНР видає наразі довідки «білі книжки» нового зразка, і це не влаштовує IRCC бо останні просять старого
-
Так
-
Зрозуміла, дякую
-
Не погоджуюсь стосовно францизації. Якщо хочете базу для виживання, то ок, можна туди. Хочете вивчити мову нормально - з репетитором групові заняття чи індивідуальні + самі вивчаєте щось + ходите в спікінг клаби та активно юзаєте мову. Францизацію чекати довго; not advisable витрачати час на фул-тайм (лише в сежепах та університетах курси більш-менш окей, але залежить від викладача). Починайте працювати у франкомовному середовищі (але це не означає, що ви будете парлєкать французькою за замовчуванням) та ходіть на заняття.
-
Так
-
На фінальному етапі💪 Прийшов лист "ви проходите за всіма умовами" і лист-підтвердження особи
-
Мій приклад: в 2022 році за 1 місяць францизаціі пройшла співбесіду в суд французькою, але - боже мій - я крінжово розмовляла. Я день і ніч вчила по додатковим курсам і ще самостійно програму складала для себе. Далі я закинула французьку до жовтня 2024 року (була база до цього, бо іноді мені було нудно і вчила французьку сама). Почала на групові ходити і оживила свої знання, котрі були в пасиві. Зараз займаюсь з репетитором індивідуально, бо хочу вступати в університет. Зараз впроваджую нову термінологію французькою + провела перемовини з роботодавцем про оплату ще одних курсів для мене та моєї колеги-українки задля покращення якості нашої роботи. Тобто: 1. Місяць францизації + додаткові курси + свій план 2. Через роки знову повернулась до стабільного вивчення через групові заняття (2,5 місяці тривали) 3. Зараз індивідуальні + самостійно вивчаю + використовую на роботі та у повсякденному житті. Головне - не боятися крінжово говорити
-
Зверніться в підтримку, вони відповідають на мейл протягом 3х днів. Спробуйте з іншого браузера/компʼютера
-
Здайте медогляд в тій країні де ви зараз є або по прибутті в Канаду і лише після цього подавайтеся на продовження ворк перміту. Моя знайома була в аналогічній ситуації - була в Канаді 4 місяці в 2022р, поїхала і вернулася в березні 2024р , пройшла медогляд після повернення в березні і їй продовжили ворк перміт. Але тих 4 місяці в 2022р вона не працювала. Можливо і ви проскочете - це все залежить наскільки прискіпливий офіцер попадеться. Ніхто нічого вам гарантувати не може. Але шанс є.
-
Я сім'ю знайшла сама, не через агенцію. Я одразу планувала подаватися на цю програму у 2023, тому вивчила усі умови Сім'я знала про необхідність документів для офіційного працевлаштування і готувалась до цього з самого початку, не було ніяких вмовлянь-благань з мого боку. Але я знаю, що не всі родини свідомі у цьому питанні😢