PR CUAET
-
Різними аплікаціями. Можна з одного акаунту. Просто не робити групову аплікацію
-
Так, досить багато
-
Просто у нас була ситуація коли ми думали, що вони не відправили біометрію. А в трекері побачила, що відправили ( вона не прийшла). Тому я дзвонила і просила відправити лист ще раз. І вже після цього ми здали біометрію.
-
Я писал в консульство в Эдмонтоне с той же проблемой. Ответили кратко и категорично: не примут с таким статусом. Никаких других вариантов не предложили. На последующие вопросы отписываются одной строкой (если отписываются), просто чтобы отстал.
-
Я слідкую за чатом, були перші числа грудня, навіть хтось і десяте писав
-
Мы ждали 9 месяцев на апрув , звонила и писала им Ответ один все хорошо с заявкой , ждите Дождались 😊
-
Ну тоді дійсно лиш чекати( якби ще сил і терпіння на всі ті очікування десь взяти😆
-
Доброго дня. Ситуація така: приїхав по куает 2.5 роки тому. Переїхав в едмонтон, бо була фана програма пожачі на пр. Її відмінили. Томуя подався 5 місяців назад на пр по гуманітарній програмі. Зараз паспорту лишилось на 2 місяця, і я вирішив продовжити його печаткою (штампом), так як це можна зробити в консульстві лише за 2 місяці до кінця дії паспорту. Сьогодні відкриваю сайт, щоб роздрукувати і заповнити форму, і бачу що вимагається резерв+. Я резерв оновив вчасно, проте в мене статус "не на обліку" і просить звернутись в тцк за місцем проживання. Чи можна щось зробити в данній ситуації? Чи хтось робив цю печатку? Поділіться будь ласка досвідом або порадою..