PR CUAET
-
Вот тут обсуждение: t.me/prcuaet/361721
-
Пока не знаю таких, к сожалению. Статус в Канаде можно сохранить, подавшись на TRP+WP (есть соответствующая ветка здесь в группе) - как раз на основании того, что паспорт получить невозможно. А вот удаленно стать на воинский учет и получить QR-код без визита в Украину - это проблема. У кого-то получалось через переписку с ТЦК. Но это исключение. У меня это не сработало.
-
Доброго дня. Ситуація така: приїхав по куает 2.5 роки тому. Переїхав в едмонтон, бо була фана програма пожачі на пр. Її відмінили. Томуя подався 5 місяців назад на пр по гуманітарній програмі. Зараз паспорту лишилось на 2 місяця, і я вирішив продовжити його печаткою (штампом), так як це можна зробити в консульстві лише за 2 місяці до кінця дії паспорту. Сьогодні відкриваю сайт, щоб роздрукувати і заповнити форму, і бачу що вимагається резерв+. Я резерв оновив вчасно, проте в мене статус "не на обліку" і просить звернутись в тцк за місцем проживання. Чи можна щось зробити в данній ситуації? Чи хтось робив цю печатку? Поділіться будь ласка досвідом або порадою..
-
Залінкуватися потрібно після здачі біометрії, чи зразу коли отримали AOR?
-
Не було такого) повірте, я б запам’ятала це, бо подала 20 грудня 😁
-
добрий день! потрібна ваша косультація хто вже заповняв DS-160) перший раз заповняю на B1/B2 і не дуже розумію що саме заповняти в travel information форма хоче точну адресу куди я буду їхати) але як це можна точно знати, якщо хто зна коли я отимую ту візу після місяців а то й року очікування і ця адреса може вже бути неактуальною? чи вводити будь-який готель і потім можна поміняти?
-
Как то парень писал что получил, у него подача 19 декабря
-
Ну значит по путала, была удивлена тоже как прочитала может хотелось так 😂