PR CUAET
-
Дякую
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, по етапам - спочатку отримуємо запит на біометрію чи approved in principal? І як виглядає approved on principal- це окремий лист на імейл або зміна статусу у кабінеті?
-
В мене 6 по CLB не готувався,стороны отримав результати,тест здав за 2 години
-
Всім привіт! Хто робив переклад паспорту ІД-картки? В мене саме така, і там всі написи дублюються (перекладаються), окрім інформації "ПАСПОРТ ГРОМАДЯНИНА УКРАЇНИ Є ВЛАСНІСТЮ УКРАЇНИ" та по-батьківі (Patronymic) прописаний лише українською мовою. Моє питання, чи треба перекладати український паспорт у вигляді пластикової картки?
-
Будь яку взагалі, яка підходить під іміграцію
-
Підкажіть хто вже робив довіреність у канадського нотаріуса. Якщо довіреність на 2 сторінки їх зшивають як в Україні чи роблять щось інше? Бо читала що їх тільки скріплюють степлером тай все. А українські нотаріуси мені сказали що не приймуть таку. Як бути?
-
Доброго вечера! Підкажіть, будь ласка, яке прізвище потрібно вказувати у Relationship - Mother, яке у свідоцтві про народження, обо яке зараз за паспортом, враховуючи що вона його потім змінювала? Та чи потрібні якісь документи батьків окрім мого свідоцтва про народження?
-
Але ж того не досить
-
Англійська яка? Якщо можете здати селпіп і створити ЕЕ профіль то є шанси по лікарському досвіду пройти
-
Доброго вечора! Чи комусь вдалося зловити слот на оформлення паспорта для виїзду за кордон для дорослого за останній тиждень?
-
Доброго дня В мене таке питання, Якщо я 8 місяців працюю як Kitchen helper і мені пропонують підвищення до Supervisor на тій же самій роботі чи можу я міняти НОК ? Чи не зіпсую я робочий стаж для отримання ПР по програмі Alberta opportunity stream?
-
Якщо будуть дуже подібні обовʼязки, які підходять до старої позиції, то можна.
-
Не досить,буду готуватись та через місяць піду здавати знову