PR CUAET
-
Залежить від роботи, якщо тір 4-5 то 4444, якщо 3-2-1 то 5555
-
Я вже понад рік не можу зареєструватися у Торонто. Дивлюся упродовж доби у різні періоди часу...(((
-
Там непотрібний профіль. Не інтернет, a listownie. Там є інструкція саме в цій вкладці - після того, як натиснули на listownie. Треба скачати форму-заяву, роздрукувати її, заповнити і підписати, і вислати на вказану адресу. Відповідь прийде на вказану Вами зворотню адресу. Коли перейдете за посиланням, спочатку натисніть listownie
-
Щось взагалі не зрозуміло. До чого начальник к процесу отримання вами воркперміту? Ви пишите про закритий чи відкритий воркперміт? Подаватися на що завгодно можна хоч кожен день - платить та подавайтися. Ніхто вам по рукам не б'є. Але ж будете тратити гроші та отримувати потім відмову. Ціль подання яка? Просто подавати?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка щодо LMIA JOB OFFER, я працюю в компаніїї вже 10 міс, в мене офер без терміну дії і тд, і питання чи потрібно робити LMIA Job Offer для подачі на PR та як його зробити оскільки мене вже найняла компанії (а LMIA зазвичай робиться до того як тебе взяли) дякую!
-
6.11 подача на номінацію 15.01 отримали. Міняли місце роботи з тим самим ноком в процесі номінації