PR CUAET
-
Если несложно, поделитесь ресурсами, которые использовали для подготовки. И/или вокабуляром, если он есть в открытом доступе🙏
-
Скажіть будь ласка, скільки слів ви вивчали нових в день, коли готувалися до екзамену?
-
По факту . Чи можлиао онлайн продовжити ворк перміт? Він же нам тільки на 3 роки дається.а потім тільки або закритий коли начальник спонсує або ніякий. А він мені доказує що ще якийсь є..подаєшся на візітор а потім ворк перміт онлайн відкритий ворк перміь
-
Але в інше місто далеко їхати, нажаль(
-
Не було такого, що вчила під екзамен слова. Речення цілі зубрила, це було) деякі репетитор порадила, а деякі я вже дивилася по книжці ситуації і думала, що можна спитати. Десь питань 30 написала, десь 20 вивчила напам'ять. Також до другої половини - там де розмова - писала універсальні відповіді типу - послухай мене, я тобі дурного не пораджу - і також їх завчала. Ще 10 прислівь вивчила) Готувалася десь 1 місяць, 5 уроків з репетитором, яка готує під цей екзамен, взяла і сама кожний день займалася. Плюс тоді ішов у мене останній місяць францизасйону
-
Добрий день Відправляли Canada Post у Варшаву
-
Можу в особисті надіслати. Мені вона дуже сподобалася як тренер до екзамену
-
Преподаватель вам понравился, хорошо вас подготовил? Поделитесь с нами контактом? Мне вот через пару месяцев предстоит подобная подготовка.