PR CUAET
-
Правильно написала вище Леся, що дітей приймають або не приймають у школу згідно статусу батьків. Хочу додати, що принаймні у нашій провінції шкільні округи можуть самі висувати додаткові умови - до батьків, які є тимчасовим резидентами, і ці умови можуть відрізнятися навіть у сусідніх округах. Наприклад, в одному один з батьків має працювати фул-тайм, якщо цього немає, то і дитину у школу безкоштовно не беруть. А документ дитини приймають будь-який, навіть можна без нього, якщо є підтвердження, що ви подали заявку на нього. Також додам, що імміграційні консультанти не знають усього. Багатьом батькам, що проживають у цьому окрузі, імміграційні консультанти казали, що їх без проблем візьмуть у школу з їхнім статусом, а виявилося, що ні. Потім консультанти телефонують і дивуються.
-
Вам для початку потрібно створити ЕОІ профайл, якщо Вас відберуть, то зможете податися на АОS, або на ту програму яку запросять. І потім вже отримаєте номінацію, якщо все ок.
-
Так. Я за цієї подавала і отримали. Єдина відмінність - виберіть в опитуванні пункт, що згодні сплачувати Fee.
-
Хто гей?
-
Можливо хтось стикався з цим. Я подавала аплікацію(2023) вказувала що single. Коли прийшов портал 1 вказала що змінився сімейний статус на common-low і вказала імя, громадянство(Канадське) і дату народження хлопця. Чи будуть в мене запитувати копії паспорту чи іншу інформацію мого хлопця? А також чи можуть мене попросити заплатити за розгляд інформації про мого хлопця? Дякую @OstapBosak
-
так. все вірно.
-
Может кто-то в курсе, подскажите плиз. Есть ли возможность сделать заверение дипломов БЕЗ предварительной записи в консульстве Оттавы?
-
З чоловіком і двоє дітей
-
Як вирішувати це питання не знаю,як тим 18-річним встати на військовий облік
-
Є відповідні данні надані провінцією я вам пізніше скину тут по роблю скріни
-
Ви подавались самі чи з чоловіком? Хочу зрозуміти для себе чи вони довше перевіряють чоловіків
-
Ми сьогодні були в консульстві в Торонто. Нам 18 років. Тільки змарнували час та гроші. Не мали Q - коду. Не прийняли документи на виготовлення паспорта