PR CUAET
-
Это нормально. Возможность прикрепить документы остается открытой, так как через какое-то время офицер может запросить еще какие-то бумаги и таким образом у вас будет возможность их загрузить и отправить.
-
🔸Either: ▪️Використовується, коли йдеться про два варіанти, і будь-який з них може бути обраний. ▪️Example: You can choose either tea or coffee. 🔸Neither: ▪️Використовується, коли йдеться про два варіанти, і жоден з них не підходить. ▪️Example: Neither tea nor coffee is available. 🔸Both: ▪️Використовується, коли йдеться про два варіанти, і обидва підходять. ▪️Example: Both tea and coffee are available. 🔸None: ▪️Використовується, коли йдеться про більше ніж два варіанти, і жоден з них не підходить. ▪️Example: None of the options are suitable.
-
User Екатерина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Ось тут детальна інформація про різні види доставки: canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi Це на сайті посольства, таку саму інформацію можете знайти і на сайтах інших консульств. За дипломатичну пошту нічого додатково платити не потрібно, окрім того, що ви сплатили, коли подавали документи на виготовлення паспорта. Дипломатична пошта минулого року приїжджала раз на 3-4 місяці. Як буде цього року, не знаю. Тут в чаті писали, що в кінці березня має бути в Оттаву. Якщо людина не хоче чекати на дипломатичну пошту, то може оформити доставку паспорта з України до консульства за допомогою інших служб доставки. За них уже треба додатково платити. Детально читайте за тим посиланням, що я дала.
-
User Татьяна has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Цифрове фото на PR картку . Ось така інформація прийшла
-
Якщо це саме Атлантична програма, то перший крок, провінційний, робиться саме роботодавцем. У них є власний портал для Атлантики, якщо не помиляюсь, де вони подають аплікацію на робітника на ендорсмент. Там окрім анкети має ще бути ваш диплом, екзамен із англійської або французької, settlement plan
-
Спасибо
-
Так, я це розумію. Але для того щоб мене OINP взяв з пулу досить просто вказати в ЕЕ, що ти хочеш/кваліфікуєшся в Онтаріо. Я знайшов сайт оінп, але без дати запрошення мене далі не пускають
-
Ви можете поїхати і продовжити паспорт (це в цей же паспорт ставлять штамп і вклеюють фото за бажанням). Для цього не потрібно ловити слот, продовжують в живій черзі за графіком. Вам паспорт в той же день віддадуть. А далі вже намагатися спіймати слот, щоб зробити новий закордонний паспорт. Або чоловік нехай зловить, але ви поїдете з дитиною подавати документи, або можете на е-консул зайти не через Дію, а через особистий ключ, якщо маєте ПриватБанк або Монобанк (в цих банках можна зробити особистий електронний ключ). Через ключ, на мій погляд, найлегше заходити на е-консул. Детально про різні варіанти виходу в е-консул ось тут: mfa.gov.ua/consul/forua/e-cherga
-
І ще питання. Employer Job Offer: Foreign Worker stream. Я прочитав умови, та наче мій роботодавець підходить під всі критерії. Чи є якась можливість дізнатися це напевне?
-
Для дітей до 18 років батьки беруть слоти як для підопічного. Ловіть слот де хочете. Краще стати в чергу очікування, але її потрібно моніторити кожен день бо запропонований слот буде доступний лише 24 години. Потім пропадає і вас викидує з черги. Якщо продовження паспорта, то це без проблем а живій черзі в години прийому.
-
Змінилось. Програмісти вже заблокували цю можливість. Тепер тільки стежити в своєму особистому кабінеті на е-консул за тим, чи не надішлють вам пропозицію слоту з черги очікування (якщо ви стоїте в тій черзі), і чекати, коли нарешті почнуть з'являтися вільні слоти серед тих, які консульство виставляє кожного дня.