PR CUAET
-
Ми ще про листопад не до кінця поговорили😂
-
Ближче до вересня якщо виїжджати не плануєте
-
Буквально зараз бачу повідомлення до АІР був в липні 23 року і досі тиша. Запасайтеся терпінням
-
Уже 6 ждём после Пал
-
Мы так же ждём FD ,как вы Копр😅)
-
у когось був досвід отримання візи на новий ворк перміт, у нас з жінкою окремі заяви, але +- одночасно прийшов Original Passport Request, у когось був досвід 2 паспорти одним конвертом відправляти?
-
Скоро отдадут 😅
-
Коли я засумнівалась в правдивості - отримала таку от відповідь. Попросила скинути скріншот, щоб глянути чи дійсно там комбінація перших двох букв як в українськомупаспорті - наразі ніхто не скидав. Але реклама консультанта хороша вийшла)👌
-
Мій досвід Планував подаватись заздалегідь на Foreign Licensee, щоб можна було влаштуватися за фахом (Civil Structural Engineer) та отримати швиденько номінацію від провінції. Серпень 2022 – зробив APEGA акаунт Вересень 2022 – зробив еквівалізацію у WES Жовтень 2022 – приїхав у Калгарі, усе заповнив та відправив Листопад 2022 – Травень 2023 - цей період постійно намагався достукатися до своїх референсів, серед них не було P.Eng., тож APEGA запросила, щоб кожний вислав своє СV. Травень 2023 – знайшов роботу за фахом на Indeed, влаштувався як Structural Engineer. Червень 2023 – склав іспит NPPE з першої спроби та APEGA почала розглядати мою справу Листопад 2023 – отримав відповідь від APEGA, що мені треба 1 рік досвіду у Канаді якій буде підтверджено P.Eng. та переписати 10 творів про компетенції. Також APEGA сказала що поки що можуть надати статус E.I.T. Це мене влаштовувало, тож отримав E.I.T. та почав процес отримання номінації. Листопад 2024 – отримав PR Грудень 2024 – відправив форму на переподачу Січень 2024 – отримав відповідь, що мій дедлайн на подачу на початку квітня. Наразі прокрастиную (більше року) над цими 10 творами.
-
Так і зроблю. Дуже дякую 🙏
-
Я вибрав би опцію-Продовжити паспорт. По перше це швидше і дешевше.