PR CUAET
-
Син живе у родичів в Калгарі вже два роки і навчається у школі (11 клас). Планує закінчити школу і вступати у коледж. Чи може він один податися на отримання PR, коли йому виповниться 18 років і він ще буде школярем?
-
Щоб я так працював :) дякую за аналіз :)
-
важко спрогнозувати. офіцери працюють хаотично. день працюють - місяць вихідний
-
Дата подачі 12.04.24 З того моменту нічого не отримував тільки Submitted І ще я контактував з ircc і вони підтвердили що вони бачуть мою анкету і все добре сказали чекати, Які шанси що я отримую ecopr до закінчення паспорту 11.09.25?:)
-
Цікава інформація зараз подивлюсь, дуже вдячний
-
Можливо вам це допоможе податься на ворк пермит
-
Від 0 до 100%. Терміново шукати запасной варіант: женитись на Канадці, ТРП, Вивчити англійську і французьку за місяць на 9 податись ЕЕ, прорватись в консульство зробити паспорт і до 31 Березня податись на ВП або ваш варіант. Дійте сьогодні. Бо в вересні 2025 буде пізно
-
В нас є топік Резерв+. Там багато інформації, QR реально зробити . Шукати ще варіанти. Квітень трохи запізно
-
Update ✨ Подача: 11 листопада 2023 Біометрія: 19 червня 2024 Еліджибіліті: 7 жовтня 2024 Зарахований медікал: 7 січня 2025 Final decision (оновилась строка в CG Key): 4 лютого Портал 1: 5 лютого Портал 2: 6 лютого
-
Маю запис в санфранциско на подачу паспорту, але там все не зрозумію з Резервом+ 4 квітня дізнаюсь візьмуть вони мене на подачу чи ні
-
Наталія, можете показати, як це виглядає? Бо я вже заплуталась😳