PR CUAET
-
Ойойойой шо ж ви наробили 🙈🙈🙈😁 Тепер почнеться нова епопея 😁
-
А як зрозуміти,що тебе благословили ?:) Аплікація закрита, все закінчилось. Написано,що ми відправили вам меседж. Подзвонили до них, вони кажуть чекайте протягом двох днів
-
You need to upload a photo of taken within the last 12 months. We’ll use it to make their permanent resident card. Please upload a JPEG or PNG file. You may upload a photo from your computer. If required, you can find out more about photo requirements
-
@MLISedmonton Богдана, доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як бути в моєму випадку. Отримала номінацію по AOS в жовтні 23 року з роботою кітчен хелпер (нок 5), подалася на федеральний в грудні 23 року. Зараз перебуваю на с-check, eligibility passed. Зараз отримала можливість підвищення. Мені пропонують позицію лідера мого департменту, але в іншому готелі мережі в тому самому місті (Калгарі). Це готелі-партнери. Ownership в мого теперішнього і майбутнього працедавців однакове. Нова позиція це нок 0. Я запитала в свого провінційного офіцера, чи можна зробити таку зміну роботи, і вона мені відповіла, що треба подати заявку на зміну occupation на порталі і вони її розглянуть. На моє питання чи треба підписаний офер додавати, чи ні, вона не відповіла. Як і на питання, чи буде моя номінація відізвана, якщо я подам заявку, а вони її відхилять. То ж якщо ви могли б прояснити ці питання, я була б вам надзвичайно вдячна.
-
Якщо умови в її країні змінилися вже після того, як вона виїхала з Франції і зараз становить для неї більшу небезпеку, то шансів більше. Якщо ж ситуація на час її перебування у Франції в її країні була такою ж як і після приїзду до Канади, то може виникнути питання, чому вона не подалася на біженство у Франції, оскільки то була перша безпечна країна, в якій вона жила після виїзду зі своєї країни.
-
Просто візьміть цифровий варіант в тому місці де будете робити і все. Не пермайтесь дуже. Ми робили в лондон драгз - все просто було
-
если просто, то outland это тип 'файла', а не фактическое место положение кандидата. человек вне канады может подать только тип outland, а вот изнутри канады может и inland и outland. у outland плюсы: сроки, выезда из канады надолго, если надо, возможность аппеляции