PR CUAET
-
Читайте уважно офер - там має бути написано.
-
Это 100% информация? Читала, что иногда там нельзя оплатить, сбои с терминалом
-
Вот я слышала много об этом Лучше заранее через банк Спасибо!
-
верно. если есть вп на 3 года, а срок рассмотрения 10 мес, то текущего с головой хватит. можно всегда подать на visitor record. можно просто выехать каждый выбирает свой вариант. мне пока слабо верится, что inland будет более 1 года, тк очень много лет inland справлялся за 1-1.5г
-
Не продовжать доньці, не раніше чим за два місяці до закінчення терміну. Була в Едмонтоні в січні, люди приїхали з іншої провінції та просили продовжити паспорт дитині 6 років( до кінця терміну було 2 місяці та 2 тижні) сказали що можете приїхати через два тижні, просили 2 години, їх навіть не слухали
-
Спробуйте зателефонувати і спитати.Ми робили паспорта мені і чоловікові.Також потрібен паспорт був для онуки ( коли летіла, їй було 6 місяців і паспорта не було).Ми попросили зробити і їй, нам пішли на зустріч і оформили.Розмовляли дуже толерантно.А от слоти ловили 6 місяців, ще той квест.Тепер старщій онуці потрібен новий паспорт, теж 4 місяці не могли зловити слот, потім чпрез Дію після нового року поставили в чергу. Вже другий місяць пробуємо записатися, а дія втдає, що ми в черзі....
-
Вітаю, повернули аплікацію Provincial Nominee, неповне Schedule A. Написали, повернули з аплікацією гроші. Потрібно виправити помилки. Тепер потрібно завантажувати апдейтід документи. Скільки потрібно платити знову? І після подання знову чекати 5 місяців? Сподіваюсь на ваші поради, дякую 🙏 заздалегідь
-
Привіт, підкажіть будь ласка, що правильно вказати при заповненні EOI, якщо CELPIP 8,8,8,5, і Average при цьому 7. Вказувати що 6 і більше, орієнтуючись на Average, чи 5 і більше, орієнтуючись на саму низьку оцінку? Завчасно дякую
-
Ніхто не забороняє вам жити в Україні, де життя легке і без жодних ускладнень
-
Я так дивлюсь, 10 грудня у них не в фаворі