PR CUAET
-
Так вам не потрібні ніякі данні, для доставки треба тільки номер ідентифікатор сесії і піб.
-
Та я думаю на IRCC кожен день тисячі скарг . Але це не має сенсу . Взагалі майже нічого з цим зробити не можна . Краще вже на йогу сходити . На форумі у Бікрамжіта паніка щодо цього , каже вже 99 днів пройшло . І отримав відповідь від IRCC - що він в черзі ,і що не має специфічних timeline for ECOPR . Тому :)
-
Шановні учасники, пишемо ПО ТЕМІ ГІЛКИ ❗️❗️❗️❗️ Буде надаватися функція злим ботом, ну скільки можна флудути. Давайте поважати час один одного⚠️ Гілка почищена
-
Пожаліюсь і я😂 щось сьогодні AOR мало видають. Так до мене ще 2 тижні йтимуть. А я хочу на наступному тижні максимум отримати) а краще вже😂 ото був би подарунок на день народження😂 Боже коли я подавалась , я дуже ретельно заповнювала федеральну форму, тянула час . Якби ж тоді в липні я знала що те що я місяць заповнювала заявку обернеться мені в +2 місяці очікування🙈
-
passport.mfa.gov.ua/ тут перевірьте, якщо виготовлений, то можна замовляти доставку.
-
Вам повинні були видати справку про набуття громадянства укр мовою і укр свідоцтво про народження. Якщо ці документи є, то польське свідоцтво про народження взагалі не треба.
-
Це не та заява! Якщо ви оформлювали паспорт в Канаді, то заява інша. Територіальний орган потрібен тільки для паспортів, які люди замовили в Україні, але не змогли забрати і виїхали звідти.
-
Мої 100 днів будуть на початку березня, а це час внесення таксів, і цей момент зі зміною сін номера трохи напрягає, бо в них завжди не так швидко в кабінеті змінюється 🙈
-
Ну от может по этому