PR CUAET
-
Вітаю. Маю питання по АОS. Я пропрацювала 1 рік і 2 міс на позиції пекаря, фірма закрилася,я втратила роботу. Планувала податися по цій програмі,але запізнилася. Чи втрачаю я ці роки досвіду на ПР якщо я буду шукати роботу пекаря впродовж більше ніж 4 міс? Там вимога рік роботи впродовж 18 міс. Або 24 міс поза Канадою. Якщо я не знайду,то це починати спочатку? І якщо у мене є аналогічний досвід 9 міс у Польщі чи треба його показувати це на щось вплине?
-
Я за май 24 последний видела апрув.
-
Спасибі
-
Ви можете обрати опцію не проходив, і дійсно вказати що він її не потребує : система запропонує ще додаткові питання щодо мед огляду. Але все рівно за uci number буде зрозуміло в системі що дитина проходила її як обовʼязкову умови після отримання документа на кордоні.
-
Добрий вечір! Подача 16.01.24 AOR 7.02.25
-
Так, по куает У вас був рік досвіду чи менше?
-
Тобто Ви не сплачували адміністративні збори в розмірі 255дол? Сформулюйте, будь ласка Ваше питання більш детальніше
-
Дуже дякую!
-
Були такі випадки коли офіцер ставив відмову , поодинокі, але були. Я б порекомендувала надати підтвердження його роботи , договір на рент житла. Тобто якщо ця подорож все ж таки співпадає з процесом розгляду нового WP, надайте додатково підтвердження, де буде вказано наприклад, що договір оренди є дійсним .