PR CUAET
-
Хтось сьогодні заповнює заявку на візу? Маю ось таку помилку і не розумію в чому проблема може бути prnt.sc/tspOggHZ9v3c (файл є, збережений з штрих-кодами)
-
це якщо у вас попередній ворк закінчується для вашого начальника. Це стандартний лист, який автоматично формується після подачі на ворк . Напишіть ,будь ласка,коли отримаєте ворк
-
Отличное решение. Мы остались в Британской Колумбии и решили сделать только переквалификацию. Поменяли полностью профессии и я пошла учиться на медработника. Желаю вам удачи посмотрим что у нас у всех получится в итоге через три года. На гуманитарную программу не рискнули поддаваться ,потому что много отказов.
-
Ураа ,і мені теж
-
Але наче вони просять ДОДАТИ ДОКУМЕНТИ ОСОБИ ЯКА ЗІ МНОЮ, НИЖЧЕ.
-
Там нижче таблиці з усіма документами що я додавала
-
Дякую. В аплікації дитини ось таке є. Але я додала всі документи і нічого там редагувати/додати не можу зараз.
-
🥰Романтичний концерт до дня всіх закоханих! Використайте промокод Friends30 для приємного бонусу. Dear Friends, Join us for a special Valentine's Day concert that promises to fill your evening with the beauty and elegance of classical music. Experience timeless opera arias and beloved songs by Verdi, Leoncavallo, Puccini, Webber, and many more, performed by world-class musicians. Let the love, grace, and charm of the performance make this night unforgettable. tickets.cityplayhouse.ca/event/655:435
-
Статус “Eligibility” в заявці вказує на те, чи відповідає аплікант вимогам для подальшого розгляду заявки за підставами H&C 🍁Not Started – перевірка відповідності заявника вимогам ще не розпочалася. 🍁In Progress – розгляд вашої заявки триває. Це означає, що офіцер ще не прийняв остаточного рішення щодо вашої відповідності вимогам програми. 🍁Passed – ви відповідаєте основним вимогам для подачі на ПР за НС підставами, і ваша заявка може перейти до наступного етапу. 🍁Review Required – офіцер має додаткові питання або потребує додаткових документів для підтвердження відповідності вимогам. 🍁Failed – заявка не відповідає вимогам, і, як результат, вона може бути відхилена.
-
Всім привіт, чи є якісь шанси отримати запрошення на ЕОІ з 53 балами. Чи отримував хтось запрошення з такими балами останнім часом?
-
Доброго дня, товариство тим кому вдалося зловити слот, скажіть будь ласка які дії ви робили щоб вловити цього слота, я наприклад сиджу від 23.55 вже зареєстрованим і як тільки 00.00 оновлюю сторінку і слоти вже розібрані, підкажіть як ви їх ловили, завчасно дякую
-
Вони коли появились, вже писало 0 вільних.
-
Не обов’язково
-
Дякую Вам за розгорнуту відповідь
-
🥰Романтичний концерт до дня всіх закоханих! Використайте промокод Friends30 для приємного бонусу. Dear Friends, Join us for a special Valentine's Day concert that promises to fill your evening with the beauty and elegance of classical music. Experience timeless opera arias and beloved songs by Verdi, Leoncavallo, Puccini, Webber, and many more, performed by world-class musicians. Let the love, grace, and charm of the performance make this night unforgettable. tickets.cityplayhouse.ca/event/655:435
-
Окау, дякую. Тоді наступне - у дружини NOC 14200 - accounting payable coordinator, чи хтось отримував раніше запрошення?
-
А якщо в дитини зараз новий паспорт. А віза в старому паспорті?
-
Добрий вечір! Не знайшов відповіді на це питання також. Підкажіть, будь ласка, чи можна при подачі на новий ворк перміт вказати новий паспорт (не той, на який робив WP, що ще дійсний)