PR CUAET
-
Писав у іншому чаті, але так зрозумів, що по темі (Permanent residence for Ukrainian nationals with family members in Canada) тут Доброго дня Я новачок у чаті Можливо хтось зможе пояснити Подались в липні 2024 на PR по Permanent residence for Ukrainian nationals with family members in Canada. Статус до сьогодні "Submitted" Які дати розглядають зараз і що взагалі кому відомо можливо Якщо можна конструктивно Дякую
-
Тобто можна замовити паспорт додому поштою? Я правильно зрозуміла?
-
Всім привіт. Маю таке питання , намагаюсь розібратись чому не met для програми federal skilled trades. В requirements є такий пункт: Have an offer of full time employment for a total period of at least one year or a certificate of qualification on that skilled trade issued by a provincial or territorial body. Виходить так , що коли створював аккаунт для ЕЕ, то без LMIA я не можу вказувати що в мене є job offer. І для цієї програми так само? Треба саме LMIA job offer щоб бути eligible, дякую за ваші поради
-
Підкажіть, будь ласка, хто знає: на експрес ентрі потрібно пропрацювати рівно рік чи визначену кількість годин? Наприклад, я відпрацювала вже 1800 годин, але менше одного року.
-
А якщо є американська віза і паспорт ще є дійсний, то можливо полетіти до Чікаго обо Хьюстон і там зробити новий паспорт? Чи приймуть вони, якщо я є постійний резидент Канади?
-
Мої вітання) Яка програма?
-
Дякую!
-
Привіт ! В мене теж дата доставки 18 лютого
-
Треба виконати обидві вимоги для СЕС: 12 місяців і 1560 годин мінімум