PR CUAET
-
Пишите в ютубі tef comprehension orale Там де починається з 4-х малюнків, то те що треба. Можете ще те саме на амазоні написати, там книжка з тестами (4 наче) за 10 баксів в електронному вигляді Для говоріння треба практика. Але приклад на ютуб: tef expression orale
-
як стати в чергу очікування? На сайті зараз немає такої опції
-
Я тільки сьогодні зареєструвалась на е консул. Ішла по курсору куди вело. Запитувала візит до консула в справі виготовлення закордонного паспорта. Випала стрічка, що слотів вільних немає, але можу стати на чергу і чорна кнопка " стати на чергу " десь тут вище показували як вона виглядає
-
Добрий день! Може, хтось працює в Альберті як Electrical Engineer/Technologist/ Designer etc. Поділіться будь ласка досвідом, як вийшло влаштуватися, можливо прикладом резюме Я у 2023 році випустилася з вузу, практичного досвіду за спеціальністю не маю, працювала в customer service та administration сферах. Можливо, хтось був у схожій ситуації? Не хочу прощатися з мрією стати інженером, тим паче в Канаді..
-
Я не знаю чи екопр прийшов... Чекаю на карточки...
-
Поясніть мені будь ласка... Портали отримують жовтень й початок - середина листопада. (Дата подачі). OAR - січень . А де нові еліджібіліті? Хтось їх отримує?
-
А в мене питання таке, чи хтось щось вловив сьогодні? Хочеться знати на який місяць і день останні слоти викидали. Напишіть хто має таку інформацію, будь ласка
-
на электронку
-
Я не знаю, не спеціаліст по оформленні віз, але для подачі на PR потрібно було. То я робила. Зверніть увагу на Commissioner of Oaths. Було набагато дешевше ніж у нотаріуса. Вони в сіті-холах є