PR CUAET
-
Я зовсім не розумію , як так скасували . Чому не перенесли на інші дати . Що за скотське відношення до людей . Тим паче зараз так важко їх зловити . Я б на вашому місці так би не залишила це. Треба писати і звонити їм , якщо це їх вина , то вони повинні надати інші .
-
Чи можуть люди з Вінніпегу подати на паспорт в Оттаві?
-
Доброго дня! Чи є тут вчителі молодших класів,хто завдяки цьому українському диплому отримав Левел 3 для дитячого садочку? Я знаю точно одну людину, хто отримала, та чи всім так можно? Чи то було раніше? Дякую!
-
Не знаю, як воно впливає на швидкість прийняття рішень щодо ПР, а ось при очікуванні візи по КУАЕТ ще до переїзду в Канаду мій чоловік отримав схвалення на візу від RROC за два тижні, в той час як ми з донькою чекали кілька місяців на схвалення з Лондона. Подавалися утрьох, звісно, одночасно
-
Наскільки пам'ятаю до пільгових категорій відносяться багатодітні родини (3+ дітей), інваліди, родичі військових. Раніше туди ще входили вагітні але їх вже наче не приймають як пільгових.
-
Скажіть будь ласка, скільки коштує продовження паспорту?
-
IRCC & CRA знает очень и очень много, куда больше чем вы думаете и еще больше о чем не говорит. Достаточно понимать, что даже после выдачи PR - проверка продолжается, и бывают случаи, что уже в статусе гражданина все откатывают назад. Тч если вы «купили справки» про ПТСР, или «я из оккупированного» региона, что на карте не найти - IRCC узнает. Пишите правду, тк даже «забыл, посчитал не важным» часто трактуется как «утаил с целью получить преимущество»