PR CUAET
-
Вітаю, мене звати, Коновал Тамара, ліцензований імміграційний консультант, номер ліцензії R711465. 🌍 Моя основна спеціалізація це провінційні програми, експрес-ентрі, робочі візи та багато іншого. 🏫💼 Дуже багато досвіду зі стаді пермітами, postgraduate work permit, коммон ло та спонсорсвом партнерів. Протягом своєї кар'єри я допомогла багатьом заявникам у Манітобі, Альберті, та Онтарію і з радістю допоможу вам. Я також працюю з візами для батьків, супер-візами і допомагаю знайти найкращі рішення для вашої родини! 💕✨ Моя мета – зробити процес імміграції простим і зрозумілим для вас!
-
Дуже дякую Вам за змістовну відповідь, хоча поняття не маю, чому мені таке написали. Приїхали по CUAET, подовжувала всім членам родини згідно однієї інструкції, всім ок, є відмітка CUAET, а у мене немає. Ще одне підтвердження, що інколи система дає збій. Єдине, я не дуже розумію, чи це ок, чи не дуже. Тепер би ще зрозуміти, як мені це прохання про "REMARK CUAET" донести? Вже написала explanation letter, в формі 5710 теж попросила..Сподіваюсь, цього буде достатньо? Підкажіть, будь-ласка :)
-
Віктор надіслав лінк, можете спробувати
-
В вас немає випадково AoR по економічним програмам ? Бо якщо є, навіть «куаетчикам» буде по 183(5). Якщо ж ні - може бути збій. Так, можна надсилати запит через форму, звісно. Проте на практиці не впевнена, що це спрацює. Бо так чи інакше IRCC треба буде тоді переробляти документ, а це новий бланк. Не думаю, що вони погодяться то робити безкоштовно