PR CUAET
-
Підкажіть, можливо хтось стикався з таким. Хочу оформити ще 1 закордонний паспорт. Консульство вимагає довідку з Резерв+, але немаю доступу до Дії чи інших способів авторизації (та й не дуже хочеться реєструватись в Резерві+). Сам проходив службу під час війни з 2022 по 2024 рік і офіційно, легально звільнився з армії (по наявному родичу з групою) та так само легально виїхав з України через офіційний пункт проспуску. Маю в наявності військовий квиток і документи про звільнення (витяг з наказу про звільнення). Чи можна з такими документами податись?
-
Підкажіть, можливо хтось стикався з таким. Хочу оформити ще 1 закордонний паспорт. Консульство вимагає довідку з Резерв+, але немаю доступу до Дії чи інших способів авторизації (та й не дуже хочеться реєструватись в Резерві+). Сам проходив службу під час війни з 2022 по 2024 рік і офіційно, легально звільнився з армії (по наявному родичу з групою) та так само легально виїхав з України через офіційний пункт проспуску. Маю в наявності військовий квиток і документи про звільнення (витяг з наказу про звільнення). Чи можна з такими документами податись?
-
-
Всім привіт, хто мав такий досвід, видача паспортів у вівторок з 13:00 до 14:00. Мені затримали літак на декілька годин, прибуду до Оттави приблизно 14:30, чи зможу забрати паспорт. Дякую
-
Чи вони взагалі ще там будуть працювати, чи вже нікого не буде
-
Прямо шустрые🥳Ждем когда уже февраль начнут брать в работу)
-
Вітаю! Питання по фінансовій частині - скільки загалом витратили? Скільки +- треба мати на рахунку і на якому етапі вони це перевіряють? Зараз майже нічого не можу відкласти🥲 Буду подаватися на себе і дитину, французька в процесі, 2 роки досвіду тір 1 вже є. Дякую!
-
Доброго ранку. Скажіть, будь ласка, на які місяці зараз бачити вільні слоти? Торонто
-
Дякую за відповідь
-
можете подати цю інформацію після отримання AOR, а найкраще - після eligibility letter.