PR CUAET
-
Ольга, чи маєте ви вже відповідь на своє питання, бо маю аналогічну ситуацію, обрала Канада і дало лише форму 5708
-
Потрібно сказати, що Ви його загубили. А при оформленні нового паспорта написати заяву про втрату цього паспорта
-
Для статистики: Щойно забрав зі скриньки оновлений WP. Подавався 16-го січня 2025, схвалення перміту прийшло рівно тиждень тому. Я чоловік, продовжили на 3 роки, з поміткою CUAET та без медичних обмежень. Дозапитів на мілітарі не було. Мешкаю в Торонто, але справа розглядалась у IRCC CPC Edmonton. Дружина має абсолютно ідентичний бекграунд за 10 років, заявка подібна до моєї, подалась теж 16-го січня, але поки що без оновлень.
-
через обгрунтовані побоювання стати жертвою переслідувань за ознакою расової належності, релігії, громадянства, належності до певної соціальної групи чи політичних поглядів знаходиться за межами країни своєї національної належності і не в змозі користуватися захистом цієї країни або не бажає користуватися таким захистом внаслідок таких побоювань; або, не маючи визначеного громадянства і знаходячись за межами країни свого колишнього місця проживання в результаті подібних подій, не може чи не бажає повернутися до неї внаслідок таких побоювань. Конвенція 1951 р. Стаття 1. "Визначення терміну біженець ". Знайдіть мені тут війну, будь ласка.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка як саме ( куди) повертати гроші CRA , щоб вони не нараховували пеню? E-transfer? В самому листі небачу. Клопотання вже подали про перегляд, але відповіді ще немає
-
AOR - asknowledgment of receipt - одно из стандартных писем. Из полезного там только номер аппликации, и знание, что взяли в рассмотрение. Люди, кто получил запрос на биометрию, но не получили AOR letter считали биометрию своим AOR, т.к. в биометрии есть номер аппликации. Или вам AOR уже приходил?)
-
В мене AOR окремо листа не було. Був номер в запиті на оплату біометрію. Таймінг був стандартний на той час. Це була економічна програма. ПР маю. Думаю що і у вас так буде.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, що робити в даній ситуації. Моя донька (16 років) має study permit без права працевлаштування в Канаді. Що потрібно зробити, щоб вона мала змогу навчатися і при цьому працювати?
-
Дякую за відповідь. Справа в тому, що подія вже відбулася, я вже подала документи на новий паспорт ще минулого місяця. І вчора мені просто подзвонили з консульства і сказали що в мене є третій протермінований паспорт. Тоді я згадала що дійсно десь був старий і сказала їм по телефону, що вишлю разом з заявою на ануляцію. А тепер я перекопала всю хату і не знайшла. Вірогідно я його в Канаду і не взяла (навіть не пам'ятаю). Не знаю що тепер робити