PR CUAET
-
Добрый день, будьте добры кто подавался семейной заявкой на WP подскажите пожалуйста если нет места для фото мужа, можно ли загрузить только фото жены?
-
У меня заканчивается паспорт 27 февраля 2025. В ближайшее время планирую подавать документы на TRP. Перечитал всю ветку и в целом имею общее представление. Я отправил сертифицированному переводчику для перевода скриншот из Резерв+ о необходимости личного присутствия в Украине (QR код не генерируется) и скриншот с консульства о запрете предоставления консульских услуг при попытке записаться на визит. Я так же прикреплю письмо с детальным объяснением что не могу получить паспорт. Достаточно ли будет этих доказательство о невозможности получить паспорт? @OstapBosak подскажите, пожалуйста
-
Все зависит на какого инспектора попадете: 1 вариант) попросят пройти мед.экзамен повторно 2 вариант) пропустит так и одобрит
-
Воно в листі еліджибіліті на 2 сторінці
-
Так - OHIP для дитини ви можете отримати на основі ворк перміту одного з батьків, якщо працюєте full time не менше 6 місяців.
-
Що означає сімейною заявкою? Одну заявку на всю сім'ю? Так не працює. Якщо ж ви маєте на увазі заявку за всю сім'ю з одного облікового запису - то так можна. Але заявка на кожного окрема. І в кожній заявці особисте фото апліканта. Тобто, якщо в сім'ї 5 людей, це у вашому кабінеті буде 5 окремих заявок
-
Дякую
-
Вау, пішли eligible. Тримаємо кулачки щоб IRCC продовжували движун цього тижня
-
Д.д Коли заповнююте заяву DHL ,на доставку паспорта, є пункт додати ще одну особу.... і вкажете дані особи на кого оформлений інший паспорт та індифікатор сесії
-
У цьому чаті пишуть
-
Не можу сказати як часто, але коли виборка і у вас не достає балів, то провінція вам надає для проходження. Навіть тут були випадки, коли по ЕЕ не хватило балів (було десь 300 з хвостиком), людина подалась по АОS (профіль в ЕЕ не закривала) її вибрали, запропонували податись не по АОS, а по АЕЕ, додали балів і людина пішла вже на Федеральний рівень. Якщо не помиляюсь навіть місяць назад, здається у Олександра з групи була схожа ситуація. Створюйте аккаунт в ЕЕ, він зайвим точно не буде