PR CUAET
-
Таке питання громада. Чи впливають штрафи ( спідінг тікетс, проїзд на червоне світло) на отримання ПР? Як можна дізнатися цю інфу?
-
Доброго дня. Може таке вже питали. Підкажіть будь ласка, припустимо ми в кредит купимо невеличкий будинок, потім перший платіж. А якщо через кілька років (чисто гіпотетично) переїдемо назад в Європу та залишимо будинок. Уряд Канади нас там знайде чи як це буде? Дякую.
-
Поки вони ще збируться викласти цю інформацію на своїх сайтах,не один рік пройде)))
-
У формі 5710 треба вказувати роботу, яку ви плануєте виконувати і обов'язки. Але для українців прописана інструкція, що треба вказати не це, а Ukraine 2022. Тож чому ви виконуєте лише частину інструкції? В цій же інструкції нижче вказаний перелік обов'язкових документів і там зазначена форма 5707. Іншим, хто в Канаді, вона, можливо, й не треба. А українцям треба. Ви ж або виконуєте всі інструкції саме для українців, або не виконуйте всі. Чому ж ви робите це лише частково?
-
Цікава ситуація з перекладом. Робив в 2022 році переклад свідоцтва про народження. І сьогодні виявилось , що перекладач не сертифікований на переклад з української та ще вказав що документ який він перекладає виданий російською. Тільки зараз це виявив. Перевірте свої переклади. П.С. Пишу в цю гілку тому , що можливо хтось вже подався з такими перекладами по гуманітарній.
-
Щоб довести що це дійсно ваші гроші там потрібно буде купа виписок- з рахунку фоп куди заходят, як знімаєте, всі квитанції з канадських банкоматів на ті суми що ви поклали на рахунок. Краще почекайте 3 місяці🙂 А взагалі треба дивитися вашу виписку. Я зараз працюю моргідж консультантом в CIBC, якщо суми адекватні, то ми приймаємо
-
Скаргу надіслано
-
А якщо паспорт ще буде дійсний на момент перельоту, але строк менше місяця, і буде подовжений, так теж ризиково літати?
-
Могли бо я бачив їх аор
-
Доброго дня, підскажіть,може хтось стикався.Минулого року подалась на продовження візи з Канади.Робила одним пакетом собі і чоловіку vizitor visa.Мені погодили через 2 тижні і все ок.Його розглядали рік,я написала кучу веб форм,відповідь була чекайте.І от прийшов лист що йому у візі відхилено, бо потрібно не візітор а TRV. Нічого не розумію, чому тоді мені дали.Тобто подавати його на ТRV чи знов окремо на візітор?