PR CUAET
-
Так это и есть основной документ в Вашей заявке, самые важные аргументы почему конкретно Вам должны пойти навстречу (законы, ссылки, преценденты и т.п )
-
Подскажите, пожалуйста, могу ли я со своего аккаунта подавать на продление ворк пермита супругу?
-
Мы звонили раза 3 в течении последних 6-7 мес, и два раза попали на офицера, последний раз бот
-
Якщо мені треба відвезти дітей в Україну на канікули, можливо хтось знає, чи мають бути вони на території країни на момент отримання пр чи лише має бути головний аплікант?
-
Це і є основний лист. Бо на кожний аргумент у Вашому листі треба знайти відповідне офіційне підтвердження, а також судову справу, в якій подібну ситуацію суд трактує позитивно для гуманітарних підстав. Це ж не просто перелік статей законодавства. Це конкретні винятки з законодавства із посиланням на прецедентне право згідно Ваших аргументів. Я просто сама пишу цей лист, то розумію, чому за нормальний і якісний кейс беруть такі гроші.
-
Я в черзі очікування в Едмонтон, там пише взагалі немає вільного часу. В Торонто в чергу очікування не ставала, то там показує що є місця по середам , але вони по факту вже заброньовані. Не думаю що черга очікування якось вливає на можливість піймати слот. Чергу можна ніколи не дочекатись . Та і слотів видно також 😁🙈 Я вже місяць кожен день по будильнику виловлюю (