PR CUAET
-
МОЖЕТ кого то это обрадует, когда заезжала в Канаду после отпуска то у офицера который решал запускать меня в Канаду или нет, спросила или есть лимит на нашу программу и правда ли это что только 8 тысяч людей получат ПР, сказал что это не правда на нашу программу лимита нет! может просто не знает, не знаю, но так мне сказал!
-
У судових справах читала і психічні захворювання, і релігійні переслідування в країні походження, і приниження жінок, і родинні стосунки - багато всього. Але все треба так обгрунтувати, щоб офіцер сказав, що це досить вагомий аргумент.
-
Я зробила як мені сказав офіцер і як написано на офіційному сайті. І сьогодні після дзвінка в IRCC офіцер і сам був здивований чому відмовили, бо мені і справді не треба платити, і відправив запит не перерозгляд заявки. Я думаю її навіть ніхто не відкривав ту заявку. Просто нема оплати= відмова. Бо якби відкрили і подивились навіщо подана заявка, то відмови б не було.
-
Бажано знайти судові рішення, де ситуації, подібні Вашій, суд трактує як поважні для гуманітарних підстав. Ту прецедентне право, це не просто кодекси та закони. Але почніть шукати, впевнена, що знайдете.
-
Не розумію яка тоді причина на гуманітарну в плані якщо лишаєшся нелегалом Умовно вам треба медицина якої нема в країні громадянства Але в нелегальному статусі якщо не помиляюсь і тут доступу до медицини нема Якщо страх повертатись через якісь переслідування і тд в рази краще біженство Але ситуації різні, але мені поки нічого на думку не спало Щоб саме на гуманітарну підходило в нелегальному статусі
-
Підкажіть будь ласка чи достатньо сканів контрактів та банківської виписки для підтвердження досвіду? Не-корпорації рідко роблять Employment Letter, ще й на "офіційному бланку".
-
-
Мають бути : посада, дати роботи, обовʼязки, зп, бенефіти, години - контактні дані. Якщо це є в контракті- теоритично можна
-
У на сьогодні зʼявився такий статус але в сша
-
Я не зрозуміла вашого питання. У вас є витяг з дії? Якщо є, то переводьте його і додавайте до вашої аплікації, якщо запросять з консульства, поясните що не служили і не маєте резер+, а без нього з консульства не дадуть, а в Україну не збираєтесь, бо не випустять, а воювати боїтеся і ви пацифіст тощо😂
-
Подала дитину 16 років на ворк перміт , чи можна ще подати на стаді перміт , та чи треба буде ще раз платити 255 дол.
-
Доброго дня підкажіть куди потрібно подавати на фінансову допомогу для виплати у Торонто? Дякую
-
вони пишуть, що не треба створювати нових заявок, а чекати. в тому році люди чекали до 7 місяців і отримали. багато, хто чекав по 6 місяців.