PR CUAET
-
Доброго дня В мене така проблема Намагалась особисто подати на продовження вп для себе та свого комон-ло партнера Коли дійшло діло до завантаження форм для заповнення пише що старий адоб або ж у нас вже немає права робити зміни у файлі ,тобто час вийшов Я намагалась заповнити аплікацію у кабінеті в якому подавалась минулого року на продовження вп і вже підписувала ці заяви Але як я розумію діло не в адобі по декларацію про комон ло загрузити на компʼютер можна Підкажіть , будь ласка , чи хтось стикався з таким і чи можна створити новий gc-key кабінет і це не буде проблемою?
-
Я виготовляла для себе & чоловіка. Також допомагала багатьом людям, тут розписала деталі: t.me/prcuaet/21/487066 Читайте & пишіть питання Бажано в тій гілці, де розміщені пост, а не EE
-
Це не транзакція, воно виглядатиме як чек. Для Embassy of Ukraine
-
Чи можете порадити до кого звернутись щоб допомогли з цим?
-
Доволі Ваша ситуація заплутана, чи Ви підписали з вашим консультантом договір, чи Ви звернулись до послуги в settlement centre . Є інформація про обовʼязкову оплату, вона була на всіх порталах та у відкритому доступі про обовʼязкову сплату адміністративного збору. Якщо Ви не сплатили, Вам мали надіслати лист запрос, про те , що програма завершена і зараз оплата на загальних умовах. Далі, зараз в цілому пакет документів розглядається доволі швидко, якщо дивитись по відгукам і не тільки, і паспорт ( документ на продовження) треба надати до кінця березня 2025. Тобто незрозуміло як Ви маючи запис на травень , і не маючи документу навіть в дії можете продовжити перміт на вказаних умовах. Ваш запит наразі це подання на TRP ( хоча і це не найкращий варіант) але який є .
-
Підкажіть реквізити в скільки платити за оформлення закордонного паспорту. Слот зловила на кінець травня.
-
Ваш паспорт є очною підставою для продовження, так є багато інформації про trp , є інформація щодо плюсів/мінусів його отримання ( адже , як не крути, Ваш статус за TRP це inadmissible) , але якщо врахувати , що Ви подались на гуманітарну програму, можливо є час до вересня отримати відповідь позитивну щодо резидента Канади.
-
Я теж все одразу оплачувала. Так рекомендують імміграційні консультанти, щоб не прискорити процес хоч трошки
-
Может кто подсказать, собираемся подаваться на гуманитарную программу самостоятельно. Вот назрел вопрос, кого лучше указывать главным заявителем, мужа( работает сварщиком, диплом инженера, не подтвержденный WES, письма с работы будут) или меня, работа возобновится через пару месяцев, тогда и будем подаваться, до этого 2 года работы в офисе, диплом подтвержденный WES, несколько сертификатов с разных курсов, фото и письма с волонтерства, с работы и т.д.
-
Хтось взагалі тут крім мене давав запит на корекцію в CSQ? Як його взагалі відслідковувати?😅 мій лист було доставлено в міфі згідно Канада пост в вівторок, що далі? Кол центр звісно каже чекати, але я розумію що кол центри загалом в нестандартних кейсах нічим не можуть бути корисними…
-
? Маєте наувазі на які реквізити робити money order??? В яке консульство у вас запис?