PR CUAET
-
Хто здавав біометрію в Києві, чи довгі черги і чи можна втиснутися в 7 днів
-
Минулого року я подалася в передостанній день, 30 березня. Дитині (14 років) видали в липні, а мені в жовтні, тобто через 7 місяців. Напевно тому, що надто багато людей подались в останні дні.
-
Минулого року дійсно було багато затримок, цього року в групах часто бачу що швидко отримують люди
-
Дякую Констянтине, бо мені запропонували платно податися на подовження wp, і повідомили що зможуть це зробити як тільки інформація з’явиться в дії. Мене це насторожило
-
Дякую, та в мене скоріш за все буде затримка на етапі персоналізації, бо я маю надіслати свій попередній паспорт на знищення в посольство. Бо в мене їх 2 , один дійсний інший термін сплив ще 2015 році. Та сподіватись, що співробітники швидко внесуть данні в рестр про знищення паспорту.
-
Вона подає окремо, АЛЕ вони можуть вказувати її як dependent, якщо є ситуації, які я написала вище. Але звичайно,це буде 3 декларації.
-
Вітаю, ми з цим допомагаємо
-
Дякую. По буду діяти по обставинам
-
Треба скан паспорта, з дії не підходить. Просила в консульстві Торонто. Отримала відмову. Вдалося взяти через знайомих в Україні.