PR CUAET
-
Модна обрати other, якщо вашої спеціалізації немає ц списку
-
Останне повідомлення з отримання еліджібіліті було за 24 листопада2023.(В цій гілці)
-
так потрібно новий.
-
Ой , я не правильно написала . Кабінет CRA , нових же потрібно ?
-
Teer визначається NOC, Останній визначається роботою і прямими обовʼязками, які ви виконували/виконуєте на тій роботі
-
Так,я маю на увазі офіцерів!я не те щоб збрехала,немала доступу ,мали певні проблеми з акаунтом,та я була впевнена,коли заповнювала на бенефіти,вказала бенефікарієм чоловіка!бо в нього була я вказана!але чомусь виявилося що ні,чи я щось наплутала,чи то в них коли був збій системи!чи офіцери будуть дзвонити в страхову перевіряти?))))
-
Доречі - на який термін видається продовжена віза в новому паспорті в такому випадку? На такий саме, як ворк перміт, чи корочше? Тобто - чи варто подаватися за два місяці до поїздки чи можна завчасно?
-
Я з квітня чекаю 🫣
-
Теоритично звісно можуть, практично наврядче будуть з огляду на час (проте гарантувати вам ніхто того не може). Критичного тут нічого немає, особливо якщо ваші стосунки були підтверджені іншими документами і зокрема Common Law partnership declaration. Проте, заради вашого спокою, можете сповістити IRCC про цю помилку через ЛоЕ & веб форму.
-
Підкажіть будь ласка, який статус змінюється в аплікації якщо взяли в роботу?
-
Доброго. Не підскажу. Бо не працюю в цій програмі. В загалі загрузка інформації не через PDF