PR CUAET
-
Дякую
-
Навіщо, тоді, їх радити?
-
Що не можна другий раз ? Чому? Знову заходите в свій акаунт - вибираєте опцію - Apply to Canada - потім вибираєте visitor visa/ Інструкцію я вам скинула вище.
-
Добрий вечір) Я зараз подаюсь втретє на новий WP, і в мене ще тиждень дійсний медогляд, бо я його здавала рік тому. Але якщо я його знову вкажу, то чи не видадуть мені новий WP з обмеженнями, що не можна працювати з дітьми? Можливо хтось стикався з цим? Чи не дають зараз з обмеженнями?
-
😊 Я про роботу IRCC.😊
-
Можете пошукати тут: t.me/prcuaet/484
-
На ім’я дитинини
-
Спробуйте стати в чергу очікування, можна у декілька консульств. Я ставала у чергу в Едмонтон 2го грудня, 20го мені прийшло що е вільний слот на 27 січня. Вже оформила. Знайома ставала в чергу у Торонто та Оттаву десь в середині січня, за три тижні отримала запрошення в Оттаву на 19 лютого
-
Чи може бути заявка відхилена, якщо різниця в мові на 1 бал, вказували 7 здали на 6?
-
Я вже два місяці намагаюсь записатися. На сайті через дію в мене не виходить. Дія не бачить мій паспорт, через банк я не маю дійсного номера телефону. Скажіть будь ласка які є ще варіанти? В консульство писала.
-
Добрий вечір) підкажіть будь ласка хто знає. Нещодавно отримала новий Work Permit і у ньому вказана адреса проживання. А через певний час переїхала. Тепер потрібно знову міняти Work Permit?
-
Як це зробити?
-
Якщо staff agency є офіційно зареєстрованою компанією в Канаді, веде payroll та виплачує Вам зарплату відповідно до канадських стандартів, тоді досвід може бути зарахований для Canadian Experience Class (CEC). Проте важливо перевірити, чи Ви є найманим працівником (employee), а не контрактником (independent contractor), оскільки деякі агентства оформлюють роботу за схемою самозайнятості. Якщо Ви працювали дистанційно з-за кордону, навіть якщо payroll був у Канаді, цей досвід буде вважатися іноземним (foreign work experience) і не зарахується для CEC, але може бути врахований для Federal Skilled Worker (FSW). @OstapBosak виправ чи додай, якщо маєш іншу відповідь. Дякую