PR CUAET
-
Я ще не замовляла, тому і питаю, хто вже має досвід))
-
Лана, доброго дня , я теж планую замовити доставку вже виготовленого паспорта в Україні. Підкажіть будь ласка, можу я заяву і квитанцію відправити по email? Або треба особисто прийти в посольство с заявою? Дякую.
-
Кілька років назад за окрему плату вони зробили з технікуму новий додаток, за два місяці
-
тут не пише student
-
я кажу за декларацію
-
Друзі, якщо у вас немає PayPal, але ви хочете допомогти хворим раком діткам, то можете перерахувати мені e-transfer і я відправлю зразу фонду. Чек надам. Фотозвіт на що потрачені ваші кошти також буде. Я декілька років працюю з даним благодійним фондом, а Олександра власника знаю 30+ років.
-
#Посланці_добра #Світлі_справи ‼️"Ми – небайдужі! А ви?» «Коли дитина хворіє на рак – це стосується кожного. Адже рак – перша серед хвороб причина смертності дітей у світі. Перемогти його можна тільки об’єднавшись"🥊 🗣️15 лютого світ відзначатиме Міжнародний день онкохворої дитини. Слова «онкологія» чи «рак» у кожного з нас викликають, якщо не жах, то почуття приреченості, безнадійності. А словосполучення «дитячий рак» взагалі важко вкладається у свідомість. 🥲Ця хвороба приходить невідомо звідки, здається, що порятунку немає. Але вчасне виявлення, вчасне реагування та адекватне лікування здатне дати бій онкології та перемогти її⚔️ 🦸♂️Ми традиційно підтримуємо наших маленьких онкопацієнтів у їх війні з раком. Закликаємо вас долучитися та подарувати їм трохи позитивних емоцій та радості у цей день. 💳Задонатити на солодощі та подаруночки можна за реквізитами внизу. Разом сильні!💪 pay pal - [email protected]
-
Підкажіть будь ласка коли має зʼявитися / підтягнутися в банк інформація про FHSA - коли має закінчитися 1 квартал?
-
RDSP (Registered Disability Savings Plan) — це спеціальний рахунок у Канаді, який допомагає людям з інвалідністю заощаджувати гроші на майбутні потреби. Основні моменти: - Податкові пільги: Внески до зареєстрованого накопичувального плану для інвалідів (RDSP) не підлягають оподаткуванню під час подання вашої річної податкової декларації. Однак прибуток зростає з відстроченням податку, поки кошти знаходяться в плані. Під час зняття коштів частина суми може оподатковуватися, зокрема: - Канадська допомога на інвалідність (Canada Disability Savings Grant), - Канадська ощадна облігація на інвалідність (Canada Disability Savings Bond), - Дохід від інвестицій, отриманий у рамках плану. - Гнучкість: Ви можете використовувати кошти з RDSP на медичні послуги, освіту або інші витрати, що відповідають вашим потребам. - Державні гранти: Якщо у вас низький чи середній дохід, уряд може додати додаткові гроші на ваш рахунок. - Обмеження внесків: Немає річних обмежень щодо внесків, зроблених у RDSP, але довічне обмеження становить 200 000 доларів. Це допомагає людям з інвалідністю мати більше фінансової підтримки для свого майбутнього. Задавайте запитання, якщо щось не зрозуміло. #страхування #disability
-
RDSP (Registered Disability Savings Plan) — це спеціальний рахунок у Канаді, який допомагає людям з інвалідністю заощаджувати гроші на майбутні потреби. Основні моменти: - Податкові пільги: Внески до зареєстрованого накопичувального плану для інвалідів (RDSP) не підлягають оподаткуванню під час подання вашої річної податкової декларації. Однак прибуток зростає з відстроченням податку, поки кошти знаходяться в плані. Під час зняття коштів частина суми може оподатковуватися, зокрема: - Канадська допомога на інвалідність (Canada Disability Savings Grant), - Канадська ощадна облігація на інвалідність (Canada Disability Savings Bond), - Дохід від інвестицій, отриманий у рамках плану. - Гнучкість: Ви можете використовувати кошти з RDSP на медичні послуги, освіту або інші витрати, що відповідають вашим потребам. - Державні гранти: Якщо у вас низький чи середній дохід, уряд може додати додаткові гроші на ваш рахунок. - Обмеження внесків: Немає річних обмежень щодо внесків, зроблених у RDSP, але довічне обмеження становить 200 000 доларів. Це допомагає людям з інвалідністю мати більше фінансової підтримки для свого майбутнього. Задавайте запитання, якщо щось не зрозуміло. #страхування #disability
-
Документи від роботодавця і для підтвердження досвіду по категорії Sask Experience - Existing Work Permit: 1. Job Approval Letter (JAL) - роботодавець отримує цей лист від місцевої імміграційної служби у відповідь на запит через онлайн портал 2. Job offer (offer of employment, employment contract) - роботодавець сам створює цей документ і подає в СІНП у складі заявки на JAL. Вам на руки його видають, як правило, до JAL (якщо там передбачено ваш підпис) або разом з JAL. Дата підписання job offer може бути будь яка. 3. Reference letter (employment confirmation letter, employment verification letter) - довідка з місця роботи, яку роботодавець видає для підтвердження вашого досвіду. Має бути датована в межах 1 місяця до подачі вашої заяви на СІНП. Обовʼязково переконайтесь, що обовʼязки прописані і в самій довідці. 4. Paystubs (payslips, payroll) - зарплатні роздруківки за останні 6 міс. 5. Bank statements - місячні виписки з того банківського рахунку, куди нараховується зарплата. Відповідно за 6 останніх міс. 6. T2023 або Т2024 відповідно - через тиждень вже будуть очікувати цю форму за 2024 рік. 7. Drivers licence or Saskatchewan ID 8. Health card
-
Щоб полегшити вам задачу )) нижче список від мене
-
В Оттаві дорослим роблять фото на місці