PR CUAET
-
Добрый день , поделитесь опытом «вылова» слота в консульство, плиз? В какое время это лучше делать? Кто-то говорил в 5.00 утра?))
-
Та все очевидно, Канада за площею як вся Європа і тут тільки три консульства , а в Європі в кожній країні, от і навантаження велике, людей багато.
-
Доброго дня всім. У мене питання до вас. В даний час я проживаю в США та працюю водієм вантажівки два роки (CDL A). Планую переїзд до Ванкувера. Підкажіть, будь ласка, в яких компаніях можна влаштуватися водієм траку, якщо рівень англійської початковий. Можливо, ви знаєте україномовні компанії, де можна знайти роботу. Бажаю всім гарного дня! Заздалегідь дякую за відповідь.
-
Певно так, бо мають бути різні сертифікати для підтвердження Наразі рахує як один диплом бо вес має 1 файл @OstapBosak можеш підтвердити плз?
-
Так, WES прийняв обидва диплома до розглядання без якихось питань та надали репорт з підтвердженням канадського еквіваленту для обидвох дипломів. Тобто репорт WES з одним номером, але евалюація на два різні дипломи. Буду дуже вдячний за відповідь та допомогу.
-
6 дней назад Консульство выставило в фб. Вот думаю сколько это все займет если паспорт срочно нужен, может надежнее все таки сьездить.
-
Вже запустили цю послугу?
-
Не знаю цього нюансу, тому дочекаємось відповіді Остапа,
-
При отсутствии другие вариантов - можно попробовать и с паспортом другой страны. Не очень большие шансы что "взлетит" (хотя знаю пару таких случаев)
-
будь ласка зверніть увагу що за цей досвід не порахує бали, пропустить на FSW - але не порахує бали. У мене ідентична ситуація, був сюрприз. Про це знають навіть не всі консультанти
-
Добрий день ще одне питання виникло, на сайті Торонто написано потрібна фотокартка розміром 10/15 сантиметрів. Я сходила в Лондон Драг вони сказали що не можуть роздрукувати цей розмір потім сходила в Волмарті теж немає такого розміру… Якщо хтось знаю де можна роздрукувати цю фотокартку?! Буду вдячна за відповідь!
-
Якщо ви працюєте на компанію зі США як independent contractor через Sole Proprietor і ця компанія не має офісу в Канаді, то ваш досвід не буде вважатися канадським досвідом роботи для Express Entry, оскільки: -CEC за Express Entry зараховується лише при роботі в Канаді на канадського роботодавця з відповідним дозволом на роботу. - Навіть якщо ви фізично перебуваєте в Канаді, але працюєте на іноземну компанію, це не вважається канадським досвідом роботи. Щодо зарахування досвіду як іноземного у FSWP: - Ваш досвід роботи може зараховуватися за Federal Skilled Worker Program (FSWP), якщо він відповідає вимогам НОК та був оплачуваним. - Важливо, щоб цей досвід підтверджувався документально (контракти, виплати, податкові декларації тощо).
-
У вас ще невеликий термін очікування. Зазвичай зараз останній місяць розгляд в середньому до 3-х тижнів плюс-мінус. Ті, що подавалися до Нового року - 2-3 місяці. Але є випадки, що і більше пів року чекають. Тому спрогнозувати як буде у вас дуже складно. На сайті IRCC вказано середній час очікування 119 днів.
-
В вашому випадку ваш досвід цей відповідав іншим вимогам стріму?
-
Учора пробувала заповнити анкету на продовження Work Permit і не змогла завантажити форму IMM5710 у форматі PDF. Причому форма заповнена правильно, верифікована, і в кінці з’явилися QR-коди. Коли завантажую, видає таку помилку (прикріпила скріншот). Я пробувала ще раз конвертувати через сайт I Love PDF, пробувала завантажити інші випадкові PDF-файли в це поле, щоб перевірити, чи працює ця графа — нічого не вийшло (( Хтось стикався з таким?