PR CUAET
-
Добрий ранок, хочу вам нагадати про питання
-
Доброго ранку. Чи комусь приходили такі дозапити по номінації? Я так розумію що ті форми які ми онлайн заповнювали треба роздрукувати, підписати, сканувати і відправити їм назад. Але не дуже розумію де підписати NSNP100 бо там в кінці форми нема місця для підпису. Дякую
-
Доброго ранку! Питання ( розумію що вже могло обговорюватись ) 1) чи можна продовжити WP другий раз ( перший раз був на початку 2024р 2) чи пробував хтось ( і чи було це успішно ) проодовжити WP не з території Канади Дякую!!!
-
Иммиграционный консультант говорила, что нужно распечатать заполненную форму NSNP 100. Отсканировать крайние две формы, где супруг должен подписать и прикрепить их отдельно.
-
Доброго ранку! Скільки приблизно чекати на подовження wp?
-
User Ангелина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Це на краще. В нас так було минулого року. В значились з будинком але були сумніви і тут на день Канади з'являться просто ідеальний будинок по плануванню/ціні/розташуванню. Ми в той же день домовитись з ріелтором яка пахла Барбекю) . 300 км туди сюди. І за декілька місяців ми закрили угоду)))
-
Це рандом. Люди ще чекають з лютого, березня минулого року. Але зараз дають досить швидко за 2-3-4 тижні.
-
1 Продовжити можна і 2 і 3 рази. 2. Продовження тільки з території Канади.
-
Доброго ранку, якщо я маю слот в Едмонтоні на виготовлення паспорту, за скільки хвилин мені потрібно прибути до консульства?!
-
Йому в 17 поки що не потрібен резерв. Прискортесь з паспортом, бо зміна статусу в Резерві це досить довгий і дорогий процес.
-
Ну зараз платно,можливо тому швидше
-
Спасибо за ответ. В 3 пункте, вы указываете, что нужно подаваться на вп (онлайн). Мы уже подавали и пришёл withdraw, со словами, что нужно в печатном виде отправлять заявку на трп + вп в эдмонтон. Вы рекомендуете ещё раз попробовать вп онлайн с доп письмом объяснением отправить?
-
Літні подачі висять до цих пір, хоча вони також були платні.