PR CUAET
-
User Екатерина Владимировна has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Зробив, я у кабінеті не можу знайти це.
-
Усім доброго дня. Хотів запитати, де я можу знайти анкету яку я подавав на IRCC для куаєт? Я не впевнений за строки прибування у країнах. Я не хочу зробити помилку. Допоможіть будь ласка. Як це знайти у кабінеті в IRCC?
-
Доброго дня, хочу продовжити ворк перміт , у мене був без обмежень, тепер подаю на новий ворк перміт і я втратив довідку про медогляд, якщо я зараз подамся на відкритий ворк перміт без цієї довідки чи мені прийде ворк перміт з обмеженями працювати в деяких сферах чи без обмежень?
-
Дякую. Знайшов!
-
User Александра has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Здравствуйте.В резерве на облику, есть код, но пишет схоже у вас порушення в.облику.С таким диагнозом можно подаваться на загранпаспорт ?
-
Не знаю чи хтось бачив мій пост про Questrade, але його видалили за посилання на оригінал. Questrade окрім прибирання комісій ще анонсував класні бонуси за трансфер акаунтів до них. На перші 10к - 3% бонус На все ще вище 10к - 1.5% Повернення комісій за трансфер до $150 (не знаю чи є якась мінімальна сума трансферу для повернення)
-
На кордоні показувати пр карту?
-
На контроль ! У разі будь яких змін у Ваших спостереженнях прошу інформувати 😂
-
TD BANK - 40.000$ Лс