PR CUAET
-
-
Подавался муж на ребёнка, так что я деталей незнаю. Он спросил вечером, что мол "при подаче на визу заплатил 100 кад. Интересно, их будут возвращать или нет?" Думаю, если Вы поставите "не буду", то программа дальше не пустит...
-
Отправьте запрос в Оттавское консульство. Мы получили справку меньше чем за две недели. Они точно обслуживают ваш консульский округ и причин для отказа нет.
-
Це ви розкажіть всім тим , хто вже отримав другий воркперміт ще на 3 роки. До речі, тут імміграційний консультант навіть робив опрос , хто отримав на нові 3 роки, а хто ні. І отримавших було достатньо. Просто пошук зробить в гілках. Якщо ви щось собі напридумивали якийсь "обмеження" чи "наслідки" - то це ваша справа. Але постійно писати публічно про "неможна подати" - не треба. Спочатку процитуйте ці обмеження з офіційного сайту IRCC .
-
Підкажіть будь ласка. Моя донька(неповнолітня) полетить сама (+послуга супроводу від AirCanada) з Канади у Францію до бабусі. Я так розумію що на бабусю потрібна довіреність/чи ще якісь документи від батьків?
-
Это форма пограничников. У него нашивка на плече
-
підскажіть чи є якісь консультанти з відносно недорогою консультацією, бо треба просто щоб підсказали по програмі а всі хочуть кейс и 300 долларів за консультацію 😵💫🥴
-
есть два варианта - если они делали справки, значит деньги реализованы. Тогда имеете право требовать свои документы Если они просто решили не делать справки - отказ/потеря пакета, вы можете найти чек за мани ордеры и вернуть деньги. В банке и на почте есть возможность проверить были ли реализованы ордеры.
-
Мы отправили в Торонто, и это было ошибочно. И деньги заплатили на 4 человека 160 и плюс конверты. Уже поздно в Оттаву. Или минимум платить опять
-
Нікому і в голову таке не прийшло, а ви так безвідповідально кажете - та все ок, подавайтесь, "за спрос не бьють". Бьють ще як, Канада надала перміт людям на 3 роки, і просто так без приводу ви не можете цей строк соби "продовжувати" просто закиданням IRCC своїх заявок на авось.
-
не перекручуйте, це не другий ворк пермій, це заміна старого у разі якщо в ньому закінчився строк або якщо знімаються обмеження. Це єдиний шанс що іноді видають заміну де знову буде 3 роки. Де ви таке взагалі взяли що можно просто взяти та податися на ще один ВП, це не я вигадую, це ви людей міслідите