PR CUAET
-
Вітаю Після того як отримали трекер на DHL скільки ще чекали паспорт ?
-
Підкажіть будь ласка, як правильно заповнити інформацію про службу у Армії у формі imm5710e? Може є якийсь стандарт що треба вказувати?
-
У вас стрім ЕЕ чи нон-ЕЕ?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка. Їдемо в консульство продовжувати паспорт дитині. Чи обов’язково дитина має бути присутня з батьками?
-
І додатково прикріпити до client form? Це обовʼязково, цю інформацію не можна просто указати у формі imm5710e?
-
Але одно "але" , якщо переносити з Wealthsimple, наприклад, то існуючі акції потрібно буде продати, а потім на Questrade купити щось. Тільки це і стримує, бо є цікаві акції по хорошим цінам куплені, а деякі поки в мінусі, а в мінусі не люблю продавати ))
-
Я не кажу що мені не подобається ваша рекомендація. У всякому разі дякую за надану інформацію Але я просто хочу зрозуміти який самий простіший і правильніший спосіб наразі, бо в мене немає перекладів.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, може хтось знає сімʼя батьки та двоє дітей ворк перміти до листопада 2025 подаємося на нові дорослим і не знаємо як поступити з дитячими так як паспорти дитячі до червня 2026 , а слот маємо на виготовленні нових паспортів на 18 березня, якщо ми подамо після 31 березня дитячі на основі дорослих не буде помилкою? Чи краще зробити зараз на рік , а коли отримаємо нові паспорти дітям подаватися ще раз?