PR CUAET
-
Як цікаво, ваша професія повʼязана з IT сферою чи філологія? цікаво яким чином можна тестувати мови😮 До речі, якщо ви плануєте подаватись по PEQ то вам взагалі не потрібно підтверджувати освіту для цієї програми, евалюація хіба що для роботи потрібна, або вступу в навчальний заклад або якщо це дасть додаткові бали по бальній програмі ( PSTQ )
-
схоже, що екопри закінчились. Розходимося )) мабуть сьогодні перезмінка. бачила тільки один за весь день, мабуть з учора десь заблукав
-
Привет. Сдается квартира в районе Auburn Bay (Калгари) с 1 марта. 4й этаж с видом на горы. www.facebook.com/share/15vCniapu8/?mibextid=wwXIfr
-
Так як я знаю, то Ви вже можете його забрати без попереднього запису, приїжджаєте туди зранку, записуєтесь у чергу, і потім приходите о 4 годині по розкладу видачі паспортів. Бувають випадки, що відразу зранку його вам можуть видати, якщо в них не навантажено
-
Дякую
-
В запиті є інструкція. Потрібно надати переклад документа про військовий облік ( якщо є) і написати LOE , пояснити своїми словами чому не служив.
-
На яку ви пошту відправляли заповнену заяву з квитанцією? Я відправила на ось цю : [email protected] Але трек чекаю вже більше 3 тижнів, тому у мене є сумніви чи це вірна пошта? 🙏🏻
-
Подача ввечері 01.02.2023( в ircc 02.02.2023) Сьогодні AOR та запит на біометрію!!!)))
-
Багато тут відгуків тут про HZad, додам і свій - я купувала його курс на 15годин - і мені особисто він не був корисним. На мою думку у нього багато води і мало структури, в відео він просто пише якісь слова в ворді, ресурси до курсу - док файл з сотні чи пари сотень слів... Подача від MadEnglish TV мені подобається набагато більше - стисло по суті. Просто майте на увазі, не спішіть викидати гроші, є багато безкоштовних ресурсів. Перед покупкою платних курсів того чи іншого блога - подивіться їхні безкоштовні матерали - чи підходить вам їхня подача, наскільки вам вони корисні.
-
У вас є посилання на цю інформацію?