PR CUAET
-
Добрый день. Подскажите, если хочу продлить WP родителям, могу со своего аккаунта это сделать? Или нужно создать им отдельный?
-
Подскажите пожалуйста, кто подавал на продление WP как семья. Сколько времени рассмотрение? Они вообще их рассматривают? Или можно как-то удалить заявку и подать по отдельности еще раз? Осталось уже меньше полутора месяца до конца срока приема новых заявок, а рассмотрение так и не началось (уже почти 4 месяца) 🤷♂️
-
У Квебека свой уникальный путь)😂. 11.01 подачу видела, теперь вот 12.01)!!!! У меня 21.01, то я уже и не нервничаю)!
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, в какие дни/какое время сейчас выкладываются слоты в эдмонтон?
-
Дякую,підкажіть з вашого досвіду - приблизно скільки часу дають на здачу біометрії? Та чи обов'язково вона має бути здана до 31 березня 2025? Чи просто важливо, щоб саме заявка на продовження WP/SP була подана до 31 березня та сплачені всі збори за подачу ?
-
Те що я дивлюсь по хронологіях, то після PL в середньому FD отримують від 2 тижнів до місяця. В нас вже є місяць і тиша
-
Все, що стосується саме ваших персональних даних - однакове. Вони самі про це пишуть, де вибір акту. Можливо при інших видах запитів, не стосовно IRCC, то там буде щось інше.
-
Доброго дня! Подалися на нові воркмперміти , прийшов лист, що старий ворк перміт буде дійсний до серпня 2025 або до дати, поки новий перміт прийде. При тому, що старий перміт діє до 2026 року. Це всім таке приходить автоматично? І не ма чого хвилюватися? Дякую за відповідь!