PR CUAET
-
-
Не чула про таке, від імігр.консультантів теж чула, що вони однакові. У вас є реальний приклад?
-
Дякую.
-
Добрий ранок Приїхав в Канаду з single journey travel document, отримав в аеропорту WP і temperary resident permit. Тут в Канаді отримав паспорт новий. Зараз хочу продовжити WP. А кажуть що можуть відмовити. Так как у мене є temperary resident permit. Це правда?
-
Краще на кожного окремо. Практика показує, що одинарні аплікації швидше розглядають
-
Доброго дня. Сьогодні батько забирав виготовлений паспорт своєї дитини в консульстві Торонто. Видачу розпочали о 12:00. Жива черга. Всього було три черги. Треба питати хто в черзі на отримання виготовленого паспорта. Дружина подавала всі документи. Від батька запросили тільки оригінали паспортів батька, дружини та доньки та заяву - дозвіл від дружини на отримання батьком виготовленого закордонного паспорту написану дружиною від руки в вільний формі. За дозвіл від «Резерв+» в батька не питали. При отриманні паспорта батько підписався в отриманні паспорта. Це все. Дякую.
-
Я б підключилась якщо є куди
-
Ні, все що зростає у TFSA, навіть не бажано знімати, цей приріст не входить у ваш рум. Зараз ви можете отримати прибуток з 13556, а якщо знімете - то покласти знову зможете лише в межах руму 13500.
-
В отличии от RRSP, данные по TFSA не подаются в CRA в налоговой декларации (банки сами посылают инфо о ваших TFSA вкладах в CRA). Единственное за чем вы должны следить - не превысит ваши лимиты на TFSA за год. Иначе штрафы ( по-моему 1% в месяц на сумму превышения)
-
"I'm exhausted, so I'm gonna... Are you aware that it is a full moon tonight? Ah. " ▪️Usual English: After the long journey, they were tired and wanted to rest. ▫️Advanced English: She felt exhausted after working overtime for the third night in a row. #eloquent_listening