PR CUAET
-
Там ліміт по людях є на ПР. Кожна компанія має свій ліміт, і він відрізняється суттєво, якщо компанія має менше 400к
-
Ось можете звернутися @OstapBosak Думаю його репутація в чаті вже багатьом відома і багато гарних відгуків
-
Вчера у друзей одобрили визу То еще дают
-
Скажіть будь ласка, хто подовжував паспорт у Торонто, чи реально встигнути за один раз? Вони на сайті пишуть, що на подовження паспортів і видачу є лише один час коли жива черга. Я буду летіти з манітоби для цього, не можу зрозуміти як брати білети, чи встигну я за день усе зробити.
-
Чим довше гроші працюють і чим частіше реінвестуються прибутки, тим швидше росте загальна сума. Це і є ефект складного відсотка.
-
Сьогодні дзвонила то сказали, що відправили поштою, хоча в листі що прийшов із запитом на медицину було вказано що прийдуть форми на імейл🤨 чекаємо…
-
проблема ще й в тому що не можливо скачати ці форми з сайту IRCC як інші. ще як варіант- дізнатися чи клініка де ви будете проходити мед екзам зможе прийняти без форм.
-
Дякую) Бажаю вам отримати позитивне рішення якнайшвидше)
-
Прийшов лист другий, але не побачила, бо був далеко десь в сповіщеннях ((((
-
Джобс офер треба вантажити два рази. З референс листом і з Джобс офером. Там в чеклісстч написано, що для поточної роботи а секцію референс листа треба ч Джобс офер або контракт приліпити