PR CUAET
-
Нужно подаваться с другого аккаунта , который вообще в другом месте и с подачей на визу Cuaet вообще не связан. Найдите видео на ютубе как подать на продление ворк пермита .
-
Навзаєм😂
-
Класна фамілія.
-
Reported to admins.
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Їм потрібно показати тільки хай скул канадського зразка, люба інша освіта з закордону навіть вища рівнем не приймається.(телефонував особисто в АІТ на етапі оформлення) Тому всі емігранти складають вступний екзамен
-
Думав додати ссилку на зразки питань до вступного іспиту Але вже є в закрепах👆👆👆
-
Дякую
-
Доброго вечора. Ось зразок PROOF OF PAL/TAL EXCEPTION .Лише змініть university на high school та назву закладу.
-
100 питань В залежності від трейду плаває процентаж питань згідно предметів предметів. Але +- так: 30% англійська (на розуміння) 30% науки (фізика/хімія) 40% математика Прохідний 70% по АІТ на вступному і на подальших підсумкових іспитах
-
Я завантажила скан свідоцтва українською, без перекладу. Вже отримали паперові нові WP.
-
Доброго вечора. Стосовно чого ваш репорт?
-
В цьому році ще не було виборок, в 2024 були, дивись на сайті свій НОК. Ще чув що вони більше будуть для айтишників робити стем виборки
-
Всім привіт, чи statutory declaration обовʼязково? Чи достатньо нормального листа з лінками на закони і так далі? В якості опису ситуації, життя і чому подача на цю програму.
-
Наче більше не треба канаді айтишників, принанні в Онтаріо, тому вони більше не будуть робити виборки, нажаль. Я теж в тому пулі з 21222. Може @maria_SKMS якось прокоментує
-
Були і повернення аплікацій з паролем. Тому краще надішліть їм без паролю
-
Доброго вечора В мене чоловік не українець але він приїхав зі мною по CUET, і він подавався на продовження WP , чи мав він загрузити свідоцтво про одруження? Можливо хтось не українець також продовжували WP і знаєте?
-
Reported to admins.
-
Скаргу надіслано
12 Jan 2024, 17:45
434361/474652
19 days ago