PR CUAET
-
Я буду приємно здивований якщо початок грудня вони почнуть розглядати раніше ніж настане початок березня. Але наврядче такий привід для здивування вони нададуть.
-
Это по моим наблюдениям за последнее время
-
Квебек : 2.11.2023 подача 12.06.2024 био 16.09.2024 eligibility 12.12.2024 форма на CSQ …ждём
-
Ну значить кому як щастить. Я додзвонилась за 15 хвилин а через веб форму отримала відповідь через 17 днів🙂
-
так, пішло потроху, допили свою каву нарешті
-
я вчора слухала якогось індійського експерта кумара, то він сказав, що вони накопичили такий величезний беклог, що якщо роздати всім зараз, то на 25 рік не залишиться. Тому вони розтягують. Тільки логіка мені не зрозуміла - все одно вони мають протягом півроку видати ті екопри, тя термін дії у них по серпень-вересень,то яка різниця, скільки їх тримати? видимість постіної роботи
-
Звонить начала в 8:00, до музики дозвонилась в 8:15 ( до этого автоответчик и отбой), ещё минут 50 слушала музыку , потом живой голос) На WEB если делаете запрос, приходит через 6-10 дней ( два запроса делала) Пробуйте ☺️
-
Підкажіть, будь ласка. Чи продовжать на 3р WP і знімуться обмеження, якщо прилетіти в Канаду до кінця березня 25р, подати на продовження WP і полетіти з Канади, якщо: 1) 1-й в'їзд був в кінці 2023 р 2) є віза і WP до кінця 2026р, СІН, медекзамен з 2023р, страхівка провінції 3) не працювалось 4) виїзд з Канади був в 2023р. Чи потрібно пройти новий медекзамен зараз, щоб зняти обмеження? В Канаді наперед зробити чи можна в Польщі після прохання офіцера? В'їзд на постійно планований на липень 25р. Наперед дякую за коментарі
-
Дякую. Гарного вам дня.
-
Так
-
Подача 9.02.2024 Сегодня пришло АОР и запрос на биометрию. BC.
-
Виключно хронологія є в закріплених повідомленнях до гілки.