PR CUAET
-
Спасибо!!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Сегодня тоже позвонила, автоответчик сказал background check in process, переключилась на оператора, за пару минут соединили, оперератор задавала много проверочных вопросов, уточнила актуальные ли телефоны, имейлы и адреса, сказала в деле все есть досылать ничего не надо, а когда я спросила на каком этапе, то сказала обо всем not started ((( а мы подавались 09.02.2024. Уже больше года ждем, а вопросом еще даже не начали заниматься(
-
📞🆔Контакти психологів: t.me/prcuaet/2427/441002 t.me/prcuaet/2427/482715 t.me/prcuaet/2427/481569
-
В 6 палате много свободных мест и там все автоматом получают ПР) а если серьезно то для подтверждения стресса от войны и что ваша психика может пострадать от возвращения на родину
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка чи отримували слот з черги очікування ? 4 місяць стою в черзі 🙄
-
Раніше піднімалася вже тема щодо карт мед.страхування для дітей, у яких старий термін пермітів минув, і вони перебувають в очікуванні нових. Була інформація, що оформити цю нову карту або відновити її, можна тільки за наявності отриманого вже нового перміту. У цьому розділі начебто йдеться про те, що її можна продовжити на 90 днів, поки документи перебувають на розгляді. Допоможіть розібратися, можливо, хтось уже пройшов цей шлях і має досвід.www.alberta.ca/ahcip-temporary-residents
-
📱 ПОДОВЖЕННЯ WORK PERMIT/VISITOR RECORD/STUDY PERMIT/VISA EXTENSION t.me/prcuaet/468573 ‼️Всі ваші документи подають юристи з досвідом в міграційній сфері від 14 років ‼️ Для звʼязку з командою Звертайтесь на пошту 📧[email protected] Або в приватні в телеграм @alissapavlenko
-
Для початку, далеко не всі. І, зауважуємо, що ми розглядаємо не всю імміграцію, а саме Н&С ———————- Це пов’язано з тим, що заявник повинен довести надзвичайні обставини або серйозні труднощі, які унеможливлюють його повернення до країни походження. Також, залежачи від кейсу: - Підтвердження психологічної травми і способу її лікування (if applicable) I.e., якщо заявник пережив насильство, переслідування, воєнні події, катастрофу чи інші травматичні події, психологічний висновок підтверджує серйозність ситуації. - Довідка про депресію, ПТСР або інші розлади - Аргумент для неможливості повернення - Обґрунтування ВІОС : найкращих інтересів дитини тощо
-
Здавали з дружиною в одинь день та в одному місці. Вона отримала через два дні а я тиждень чекав
-
Говоріння 7, слухання 6, письмо 6, читання 3
-
Так, навіть якщо ви є основним заявником у заявці на PR, ви повинні вписати всіх ваших дітей і дітей вашого чоловіка, навіть якщо це його дитина від попередніх стосунків і вона не їде з вами. Логіка проста : PR отримуєте не лише ви, але і ваш чоловік, чи не так? Тому його діти, потенційно, можуть в майбутньому робити спроби приїхати в Канаду по спонсорству через його ПР, який він отримав через заявку, де ви були principal applicant. Це як 1 з прикладів на питання «а чому».
-
Мова за Альберту
-
Перездається лише тільки разом всі 4 блоки.
-
Не витрачайте свої гроші
-
Ні, це не можливо. Я пробував, результат той самий в мене 7,6,6 читання 3