PR CUAET
-
Запросите у школы, отправьте такое письмо Subject: Request for Enrollment Verification Letter Dear School Administrator's, I hope this email finds you well. I am writing to request an Enrollment Verification Letter for my child, (Name), who is currently enrolled in (grade) at (school name). We need this document for the renewal of their Study Permit with Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC). Could you please provide: 1. Enrollment Verification Letter - confirming my child's enrollment at the school, including their full name, date of birth, grade, and the school's contact information. This document is required for the renewal of their Study Permit with Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC). 2. School Report - an official report of my child's academic progress, attendance, and teacher comments. Please let me know if there are any forms to complete or any further details required. Thank you for your assistance. Best regards, (Name) (Contact information)
-
Вітаю Підкажіть будь ласка хто знає. В мене таке питання: У сина якому зараз 5 років у цьому році виповнюється 6 років восени він має visitor record ми будемо подовжувати всією сімʼєю, чи можемо ми подати йому на study permit або треба залишити як є зараз і подавати на новий visitor record.
-
Всем привет! Может кому то будет полезный опыт мой, видел тут это обсуждали. Я свободно заехал в Канаду вчера по визе и ворк пермиту имея на руках eCoPR. (Его кстати никому даже не показывал) Много тут обсуждали, писали что виза не действительная и т.д. Это не правда. Не знаю... может с Европы если лететь то что то будет по другому но вряд-ли. В соседней ветке видел похожу историю девушки про её поездку из США. Вывод - если у вас есть рабочая виза и ворк пермит - они работают. Никто не задаёт вопросов вообще. Моя хронология по этой программе: 3 Ноября 2023 подача 6 Февраля 2025 eCoPR. Поездка была запланирована на 13 февраля. Решил рискнуть 😅 потом ещё знакомые похожую историю рассказали, тоже легко заезжали в Канаду. Вас не пустят если только у вас закончилась виза и на руках eCoPR.
-
Toronto stands with Ukraine 🇺🇦🇨🇦‼️ Come along & join us tomorrow! Your voice matters! Your presence matters!!🫡
-
Ого! як цікаво! а ви з якої країни летіли?
-
last update: September 2023
-
-
яка різниця куди летів? нас тут цікавить, як людина заїхала в Канаду, а не в якусь іншу країну. а питаю як про те, з якої країни заїжджав, тому що при сухопутному перетині кордону з США можуть бути свої особливі правила
-
В мене є 1 довідка,а обов'язково додавати репорт?