PR CUAET
-
Це не статус витяга резерв
-
Військово зобов'язаний.((( статус.
-
Точно така ситуація була минулого року. Подався за старим, на початку квітня отримав повернення/ змінив sin
-
А які дати? Там же нема слотів зараз . Який статус резерв видав ?
-
Тоді все повинно працювати . У вас таке давно? Може глючити база там іноді, але не постійно
-
В нього на обліку. Поясніть будь ласка. Що робити?
-
Так, на обліку або не на обліку або дані не знайдені , щось таке
-
Консульство не надсилає ніякого фідбеку 😬 Раджу оформити свій лист до консульства, а не просто кинути документи без імені та теми (може це і не важливо) 🫤 Потім в Viber, ТЛГ підписалась на чат-бот Укрпошти і він мені надіслав повідомлення через 2 тижні, що трек номер зареєстрований в системі.
-
Думаєте? Чоловік знайшов тіпа Постанова про вік чоловіків які мають право виїжджати за кордон від 18 до 25, та отримати паспорт за кордоном та ті хто подали до 25 квітня 2024 року можуть отримати паспорти... Мій не підпадає в ці умови...тому й переживаємо чи получиться... Моде є хтось віком від 25 і старше з таким статусом в Резерв+ і в нього получилось
-
Привіт група.Чи треба здавати біометричні дані для продовження ворк перміту батькам ,яким більше 70 років?
-
Для школи достатньо візитор рекордс. Там не потрібно ніяких фінансів показувати
-
Так? Я не знала. Дякую. Тоді взагалі не розумію в чому різниця разом чи окремо
-
Для школи
-
Ви для коледжу робите?
-
Уточнюю... Коли він заходить через ноут, зловити слот получається але не получаеться підтвердити години...пише красным ...сервіс не доступний, спробуйте пізніше... Через телефон, навіть до дат не може дойти пише чорним жирним текстом ...Реєстр військовозобов'язаних не доступний. Спробуйте пізніше... Ото Спробуйте пізніше штовхає мене казати йому...пробуй ще! Давай вважати що то глюк...має получитись, бо тобі треба!
-
Я вже заповнила для стаді.