PR CUAET
-
Government Employment form це і є Military record? 😳 Я знайшла ту форму у них на сайті і заповнила і відправила але там була мова про роботу (поліція…)
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
1 в дозапиті це мілітарі форма, 2е це і резюме також, ми на співбесіді на US візу це проходити. Отримали відмову тому що не було оцінок перекладених з собою та резюме
-
В Канаді існує кілька категорій інженерів, окрім P.Eng. (Professional Engineer). Ось основні типи: 1. Інженери-технологи та техніки • Certified Engineering Technician (C.Tech.) – сертифікований технік. • Certified Engineering Technologist (C.E.T.) – сертифікований технолог. • Applied Science Technologist (A.Sc.T.) – технолог прикладних наук (у деяких провінціях). Ці спеціалісти працюють у технічних сферах, але не мають повного статусу професійного інженера (P.Eng.), хоча можуть виконувати важливі інженерні завдання. 2. Інженери без P.Eng. • EIT (Engineer-in-Training) – інженер-стажер, який ще не отримав P.Eng., але рухається в цьому напрямку. • Engineering Manager – інженер-керівник, який може не мати P.Eng., але займається управлінням проектами. • Software Engineer – у сфері ІТ цей титул використовується, хоча офіційно P.Eng. не завжди потрібен. 3. Ліцензовані інженери, які не є P.Eng. • Limited License Engineer (L.L.) – має обмежену ліцензію, що дозволяє працювати в конкретній сфері без повного статусу P.Eng. 4. Інженери у специфічних сферах • Mining Engineer (Гірничий інженер) • Petroleum Engineer (Нафтовий інженер) • Aerospace Engineer (Авіакосмічний інженер) • Biomedical Engineer (Біомедичний інженер) Деякі з цих спеціальностей можуть вимагати P.Eng., а деякі – ні, залежно від ролі та законодавства провінції.
-
Доброго часу доби ... Я вже ставила питання щодо можливості залишення в Канаді на більший строк ніж 6 місяців і отримала відповідь ... як варіант оформлення visitor record. Тепер у мене питання у зв'язку з цими новинами, якщо мій чоловік має прилетіти по звичайній туристичній візі на початку березня і я до 31.03.25 подам документи на оформлення visitor record, принаймні спробую, чи це не буде розцінюватись як введення імміграційної служби в оману, адже туристична віза фактично надавалась з метою туризму ... А вже під час перебування виникло бажання залишитись на більш тривалий час. Дякую ...
-
Якщо це так 🤯чому не називати документи однаковими іменами 🫠просити одну назву відмовляти інша назва , слів немає 🤬
-
Покупку показувати не потрібно.
-
Подання заявки на VR для продовження перебування в Канаді є законною процедурою і не вважається введенням в оману імміграційної служби, якщо дотримуватися правил. До того ж : - Тур віза не обмежує вас лише туризмом – вона дозволяє короткострокове перебування з різними законними цілями (відвідування сім’ї, ознайомлення з країною, лікування, бізнес-візити тощо). Плюс зміна обставин під час перебування – цілком нормальна ситуація. Якщо у вас чи вашого чоловіка виникне потреба залишитися довше (наприклад, щоб провести більше часу з вами), ви/він може подати на VR. Головне – дотримання умов візи: подати заявку на продовження до закінчення дозволеного строку перебування & надати вагомі підстави для продовження (наприклад, сімейні обставини, медичні причини, фінансова спроможність покривати витрати без роботи); підтвердити намір залишити Канаду після закінчення статусу, якщо не буде інших варіантів легалізації. Проте це теоритично, відповідати чи прогнозувати думки & рішення конкретного офіцера важко.
-
Друзі підкажіть чи комусь приходив запит на Military form але з назвою Government Employment form ? (Прийшла відмова на візу , бо просили одне , я прикріпила а відмова з іншою назвою , можливо хтось з таким стикався?)
-
Дякую Вам дуже за роз'яснення ... Тобто не має значення чи це буде протягом місця з моменту приїзду до Канади чи за 3 місяці до закінчення 6 місячного терміну перебування? І чи має значення, коли саме подаватись до 31.03.25 чи можна пізніше? Кожного дня якісь новели в місцевому законодавстві, тому вже не знаєш як кращі, і як наслідок виникають дивні питання ...
-
Дякую:)