PR CUAET
-
Привіт. А як старшій донці вдалось зареєструватись в дії та на сайті е-консул? Теж така ситуація
-
А кто должен доставить паспорт? Есть же насколько субєктов:)
-
Доброї ночи. Подався на продовження вп і заруталася з 5710 .я її заповнила а не можу зберегти як пдф щоб загрузити
-
Як взагалі це зробити
-
Сдесь раніше писали - через 2 недели трекер приходил от DHL. Ждемс
-
Нам радили вносити чоловіка,він може отримати карту, якщо зможе приїхати за нею.На це дається час або рік,або півроку, треба уточнити.
-
Так,на жаль...
-
От це актуальне: якщо зможе приїхати:(
-
А фотографії потрібно?
-
Чи є в когось інформація щодо оформлення паспорта в Мексиці?! Приймають з Канади?! Втомилась ловити те, що не ловиться))
-
На сайті консульства Торонто написано, що потрібне фото. Я мала також фото, але воно їм не сподобалось, то вони ще фотографували.
-
Якщо жінка головний аплікант ,то не анулюється
-
Головний аплікант( жінка ) якщо у Канаді то отримує, а чоловік має час протягом року приіхати щоб отримати. десь читала що цей час можна продовжити, обґрунтовуючи причини( неможливість виіхати)
-
Що не анулюється? По логіці, при процедурі при схваленні ПР, треба якось фізично його отримати, і всі хто в заявці мають бути фізично в Канаді в якийсь умовний термін. Якщо чоловік не приїде в цей термін, а інші - жінка і діти в Канаді, то лише вони і отримають пр???
-
У вас вийшло її валідувати, чи з'явилися штрих коди в кінці? Якщо так натискаєте на знак збереження документу і все, потім він загориться сірим