PR CUAET
-
У моїх батьків таке письмо,нічь не спала,думала до кого звертатись за домопогою.
-
Доброго всем утра. При заполнении на продолжение OWP интересуют вопросы про поездки. Если у человека двойное гражданство (это указано при заполнении) , и последнее время проживал там , то поездки в Украину указывать? И ,если да, то как писать цель? Или наоборот , указывать поездки в другую страну гражданином которой являешься?
-
Цікавить особистий досвід - отримання visitor record для дорослого. Планую податися на момент 5 місяців в Канаді. Спонсор - рідний брат. Чи потрібно робити медичний догляд? ( оскільки перебування в Канаді більше 6 місяців не можливе без мед догляду). Які ще є особливості при подачі на VR?
-
Вітаю всіх. В Канаді по CUAET з липня 2022. Work permit продовжено один раз (до кінця дії паспорту). Біометричний закордонний паспорт закінчується в лютому 2027 року!!! Чи варто і чи маю право подаватися на друге продовження work permit??????? Підкажіть і порадьте. Дякую.
-
Тогда у Вас не резерв с проблемами,а его отсутствие🤷♀Были случаи,когда людей вносили в реестр после обращения в ТЦК через имейл.Но там нужно правильно подать заявку и ещё на кого попадете.Сейчас в Европе масово вдруг оказались на учёте в резерве все те,кто подавался на паспорт до апреля 2024 Такое..Они творят,что хотят
-
Привіт. Хто був в подібній ситуації, порадьте , будь ласка. Подались на програму більше року тому з еміграційним консультантом. Одобрення прийшло дуже швидко, еміграційний каже що ми зараз на фінальному етапі, але у мене закрались сумніви що це ще не фінальний етап, так як ще не було оновлення інформації по адресі , фото. У мене така ситуація , що потрібно край поїхати додому, хвороба близької людини, я це не можу зробити , так як цей же еміграційний радить не їхати, в дома не була 3 роки. 😞Душа розривається, як можна дійсно зрозуміти на якій ми стадії програми? Дякую за відповідь