PR CUAET
-
Доброго дня. Стаді перміт (виданий в аеропорту по прильоту в 2022) для дитини віком 10 років закінчиться в квітні 2025. Подали на початку січня на візітор рекорд (її паспорт закінчиться у серпні 2026, так що вона не потрапляє в хай скул, тільки закінчити грейд 8, тому стаді не просили), щоб мати статус, поки розглядається pr family reunification. Проблема: станом на зараз немає апдейт по візітор рекорд. Що робити? Телефонувати до ircc, чи вони можуть пришвидшити розгляд візітор заявки? Подавати на стаді для дитини, поки діє ukraine 2022? Дякую.
-
Дякую
-
Привіт. Підкажіть будь ласка дитині 8 років. Мені потрібно подавати заявку на стаді перміт чи візітор рекорд?
-
Підкажіть. Чи листи до офіцера мають бути підписані рукою та відскановані чи достатньо просто друкованого підпису?
-
Дзвонила в авіакомпанії і вони кажуть звертатися в Посольство України)
-
Привіт. Хто подавався та TRP + WP для чоловіка. Хто б міг поділитися прикладом Explanation Letter про неможливість продовження паспорта
-
Дякую!
-
-
Чи ви здавали відбитки пальців при подачі на громадянство ? Мені такий запит не приходив , а ось хтось в інстаграмі виставив що їм прийшов запит на відбитки пальців
-
Відкривала перміт для чоловіка на основі мого, заповнювала та засвідчувала форму про common law та інші додаткові документи, які свідчать про спільне проживання.
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Безкоштовний вебінар: Готуємось правильно подати податкову декларацію 📅 Коли: 23 лютого, 18:00 (за часом Альберти) 👥 Організатор: Телеграм-чат для новоприбулих T.ME/PRCUAET 💬 Спікер: Ольга Євтушенко засновниця компанії Canadian Accounting &Tax Corporation Запрошуємо вас на вебінар, присвячений підготовці до податкового сезону. 🔍 Кому це буде цікаво: - Новоприбулим, хто подає декларацію вперше - Тим, у кого є іноземний дохід (ФОП, заробітна плата, дивіденди та пенсії з України та Польщі) - Учасникам бізнес-діяльності (Subcontractors, Uber-водії, фрілансери, self-employed) - Тим, хто займається продажем криптовалюти - Учасникам букмекерської діяльності 🔖 На вебінарі обговоримо: - Чому важливо правильно подавати податкову декларацію - Як підготуватися до подачі декларації - Нюанси декларування іноземних доходів - Специфіка бізнес-доходів та самозайнятості 🚀 Реєстрація обов’язкова: forms.gle/XWVcFoNXHSPJUS187 Попередні корисні вебінари, а також запис цього буде тут: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo
-
Доброго дня. Підкажіть бо заплутався. Троє людей в сім'ї. Двоє дорослих з воркперміт, і одна дитина з візіторрекорд (є дозвіл на навчання).і паспорт дитини до середини 26 року. Всіх буду робити окремі заявки. Дорослі по 5710, тут питань нема. А дитину як? 5709 чи що?