PR CUAET
-
Відео з консульства навіть знімають. Але добре Не маю мети ,вас переконати в чомусь
-
Привіт всім. Хто робив довідку про несудимість з Польщі? Чи є такі тут😊 Поділіться досвідом. У мене підпис є електронний, у чоловіка немає і де ви їх переводили з польської на англійську, чи потрібне нотаріальне завірення. Буду вдячна за відповіді. ❤️
-
Доброго дня ! Подаю батьків по програмі . Запитання: Батьки окрім громадянства України мають ще одне , і мені треба запросити довідку про несудимість , але йй чекати до 12 неділь . Тай ще ця крайна не висилає йй , а треба дати посольству куди вони йй мають відіслати . Іщо йм давати я не знаю Чи можливо все подати , і добити пояснювальний лист що справка робиться 12 неділь і дослати йй пізніше . А ще питання куда посольство має йй відіслати , на руки вони не дають . Дякую
-
Якщо є. Напевно не має. Якщо таку історію мають
-
В Монреалі немає консульства, тому неможливо тут податися на паспорт, податися можна будь-де, але записатися - це щось з рубрики "фантастика"
-
Буває ))) Але ці люди на розказують , а показують Закриваємо тему Нема про що продовжувати
-
Візу можна було отримати, по фото , свідоцтва про народження і все 🤷♂️
-
Вас дивує , що є люди яких вибуховою хвилею з хати викинуло , в трусах ? Таких історій , тисячі , не тільки в Канаді